Jesus / Jesu familj. Andligt släktskap.

 

Jesus var och är mycket radikal, så radikal var han att han fick en hemsk död för det han sade och det han gjorde. Det är underbart att veta att han UPPSTOD IGEN…Och han lär oss i dag att följa honom och vara som han är. Han talar om sin familj i Markus kap tre, och jag vill visa dig vad som står där. Han berättar om sin verkliga familj, följ med i texten får du se:

Jesu familj
31 Hans mor och hans bröder kom och stannade utanför. De sände bud till honom för att kalla på honom. 32 Folkhopen som satt omkring honom sade: “Se, din mor och dina bröder står här utanför och frågar efter dig.” 33 Han svarade: “Vem är min mor och vilka är mina bröder?” 34 Och han såg på dem som satt omkring honom och sade: “Här ser ni min mor och mina bröder! 35 Den som gör Guds vilja är min bror och min syster och min mor.”

*

Jesus förklarar att släktskapet med vår andliga familj är mycket viktigare och mer varaktigt än släktskapet med vår biologiska familj. Jag håller med om det och om det ska jag berätta vidare i en annan artikel.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.