Den globala byn/SAAB-affären/ Tjuvar och lögnare m m

 

*

Vi har det bra i Sverige på många sätt, se vad som hänt i USA, med stora katastrofer och död  för människor, och död och sorg i länder där de mördat kristna, bränt kyrkor och annat hemskt. Vi skulle, detta folket, vara mer tacksamma. Och, det är märkligt med den SAAB-affär som mörkats och som man lade ut i Uppdrag granskning igår 31/10-12. Det var många olika bovar och miljoooner som man tjänade och höll undan och regeringsfolk var med i det hela, hoppas du såg programmet…en fallen värld.. Man kan sko sig på allt. Är det rättfärdighet? nej, man kan inte ens stava till det ordet. Och snart kommer vi att få se hur det går då man inte vill vara en rättfärdig människa.

*

En del Bibelord om tjuvar och mördare:

Job 24:14
Så snart det dagas stiger mördaren upp, han dödar den nödställde och fattige, och om natten blir han tjuvars like.

Jes 1:23 Dina ledare är upprorsmän och tjuvars kumpaner. Alla älskar de mutor och jagar efter vinning. Den faderlöses rätt försvarar de inte, och änkans sak kommer inte inför dem.

Matt 6:19 Samla inte skatter på jorden, där rost och mal förstör och där tjuvar bryter sig in och stjäl.

Joh 10:8 Alla som har kommit före mig är tjuvar och rövare, men fåren har inte lyssnat till dem.

1 Kor 6:10 varken tjuvar eller giriga, varken drinkare, förtalare eller utsugare skall ärva Guds rike.

Ords 18:9 Den som är försumlig i sitt arbete är en broder till rövaren.

2 Kor 11:26 Jag har ofta varit på resor, utstått faror på floder, faror bland rövare, faror från landsmän, faror från hedningar, faror i städer, i öknar och på hav, faror bland falska bröder,
*
*

Några Bibelord Lögnare:

Ps 116:11 jag som sade i min ångest: ”Alla människor är lögnare.”

Ords 17:4 En ond människa lyssnar till onda tungor, en lögnare lånar sitt öra åt fördärvligt tal.

Ords 19:22 En människa längtar efter godhet, bättre vara fattig än en lögnare.

En beskrivning av satan:

Joh 8:44 Ni har djävulen till er fader. Och vad er fader har begär till, det vill ni göra. Han har varit en mördare från början och har aldrig stått på sanningens sida, eftersom sanning inte finns i honom. När han talar lögn, talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader.

1 Tim 1:10 för dem som utövar otukt och homosexualitet, för slavhandlare, lögnare, menedare och för alla som står emot den sunda läran

1 Tim 4:2 De kommer att förledas av hycklare och lögnare, som är brännmärkta i sina samveten

1Joh 1:10 Om vi säger att vi inte har syndat, gör vi honom till en lögnare, och hans ord är inte i oss.

1Joh 2:22 Vem är lögnaren, om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen.

-Världen är verkligen emot Kristus och allt vad han är. Dvs det antikristliga håller på att ta överhanden, ser du det? Men det kan Aldrig vinna! Jesus är HERRE!

*

Vi får mycket gott och det går oss väl då vi litar på HERREN och går hans vägar. Den som tjuvar och mördar och inte känner kärlek utan styrs av sitt stora ego den kommer att råka väldigt illa ut.

FLY DET ONDA:

Ordspr 3:7 Håll dig inte själv för vis, frukta HERREN och fly det onda. 8 Det skall ge hälsa åt din kropp, ny styrka åt alla dess ben. 9 Ära HERREN med dina ägodelar och ge honom det första av all din gröda. 10 Dina lador skall då fyllas av riklig skörd och dina pressar flöda över av vin11 Min son, förakta inte HERRENS fostran, förarga dig inte över hans tuktan. 12 Ty den HERREN älskar tuktar han liksom en far den son som han har kär.

 /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.