Jesus gör dig FRI— på många olika vis. /Frank Mangs predikan, Jesu sår-märkta händer.

Jesus är min Herre, för alltid. All Tid. Text: Maria

Denna predikan av o med F Mangs är en uppmaning till alla oss kristna att gå ut med evangelium. Det tror jag att de flesta av oss kristna gör. Alla av oss gör dock på olika vis.
Vad jag alltid har reagerat för är att du och jag som människor som ser präktiga och skötsamma ut jämförs vara bättre än ett alkoholskadat vrak.

När jag var liten flicka i Göteborg så valde jag den smutsigaste och mest berusade mannen på spårvagnen, jag gick fram till honom och kröp upp i hans knä och kramade honom.
Min mormor, smålog nog och tänkte: – ja se den där ungen, hon är som hon är. Ja det är jag, och har sett mycket elände och gått igenom mycket sorger, så jag kan inte säga att jag ömmar mindre eller mer för de utslagna än andra. Nej.
Jag har även haft förmånen som frivillig att serva de som inte har det så bra. 4.30 minuter in i videon talar Frank M om de som är fariséer och de som har allt gott och bekvämt och kanske inte följer Jesus så där som står här nedan i texten. Jesus är Vägen och sanningen och Livet, tack Gud!

Jag blev frälst genom en telefonlur/samtal med väninna. Det bästa som skett mig. I och med denna frälsning så gick mitt liv i kras- som splittrat glas. Sedan dess, 1989, har jag kämpat med sorger av olika slag och är fri i JESUS men har ett arbetsamt liv.
Allt är INTE ett glimmande OBEKYMRAT LIV då man mött JESUS- så säger många att det är. De står i predikstolarna och ropar ut sitt roliga och underbara liv i JESUS. Inget tycks fattas dem. Jag förlorade allt då jag mötte Jesus. På den vägen blev det: Korsvägen. Oskyldig, men sargad. Trött på allt men gått vidare- hela vägen. Starkt berörd av Jesus så trodde jag att jag var en ok och bra människa, ja det var jag MEN JAG FICK MÖTA FRÄLSAREN och gå en annan väg, HANS VÄG!
JESUS har gjort allt för mig och hjälpt i allt- hela tiden. Jag är enormt tacksam för tiden jag har haft och har med JESUS. HAN är min Herre. Jesus dog för dig och mig- Ära honom.

Kanske detta är …. något att tänka på. Att tänka på också: -Människor UTAN verklig Gemenskap! Det är inte ok. MEN, STÄNDIG GEMENSKAP MED HERREN, UTAN KYRKA! Det är värt allt- /Maria

Gud är god.

One thought on “Jesus gör dig FRI— på många olika vis. /Frank Mangs predikan, Jesu sår-märkta händer.

  1. Jag känner igen allt du beskriver Maria. Livet vänds upp och ner när Jesus tar över rodret. Det man trodde va sant va falskt mm. Det smärtar när Jesus låter en få se den riktiga sanningen. Man inser så lite man viste om sig själv och allt och andra. Man inser att man är så mkt starkare än vad man någonsin kunde tro. Man inser att utan Jesus är man förlorad man måste ha honom i sitt liv för att finna en mening. Det som är så upprörande är att där man tror att sanning och kärlek ska finnas där finns korruption falskhet och lögner. Kyrkan har blivit genomsyrad av en falsk Jesus som han själv varnade för. Stora mega kyrkor där det spelas rockmusik och folk låter som djur ,skriker och åmar sig på golvet. Eller som i mitt fall falska profeter som jehovas vittnen som styrs av 7 män i usa som dikterar vad medlemmarna ska och inte ska göra. Dom gör sig till Gud och ställer upp regler som folk ska följa. Men Jesus får ingen plats där nej honom exkluderar dom och lär folk att tillbe Jehova som är ett av satans namn. Dom.är som fariséerna som utåt sätt va så heliga och fromma. Dom knackar dörr och kommer med tidskriften vakna och vakttornet och en egen översatt bibel som passar deras doktriner. Dom kidnappar folk andligt sätt och leder dom långt bort från Jesus och stänger dörren till himmelriket dit dom själv aldrig kommer komma in. Det är så hemskt att satan har infiltrerat hela det religiösa systemet och det ser man först när man kommer ur ur det. Min egen mamma och pappa va här hos mig för 6 år sedan och tog adjö av mig jag va deras enda dotter. Dom sa ja du Jessica nu va nog detta sista gången vi ser varandra. Jag va helt knäckt kramade om dom såg dom in i ögonen och sa ” men jag är ju er dotter ni har ju fått mig sett mig ta mina första steg sett mig lära mig cykla jag är ju inte DÖD!!!! Men dom körde och jag stod och såg bilen försvinna bort så jag tog mobilen och skrev hjärtan och att jag älskade dom men fick inget svar. Dom klippte av mig där och efter ett tag förstod jag vilken tur jag hade som blivit befriad från en så fruktansvärt destruktiv sekt. Hela släkten bröt med mig mina bröder oxå och ALLA mina vänner. Jag kände ingen annan för alla som stor mig nära va ju vittnen. Mötte en av mina närmsta väninnor på maxi våra blickar möttes och hon fick panik och tog av i en annan gång i affären. Detta lär man ut till medlemmarna att när någon lämnar rörelsen då är den personen Död. Man hälsar inte eller pratar med denna inte ens om det är ditt eget barn. VAR FINNS KÄRLEKEN I DETTA. Skulle Jesus behandla någon så. NEJ han tog sig an alla,alla va värdefulla i hans ögon. Jag fick då känna att när min biologiska far stolt stod här hemma med min mor och valde bort mig, där och då fick jag den finaste bästa underbaraste pappa en tös kan önska sig. Jag kastades ut av mim pappa men rakt in i famnen på Jesus. Sedan den dagen har han varit min FAR han pratar jag med varje morgon när jag sitter på cykeln på väg till jobbet i ur och skur. Han har alltid tid och han älskar mig för att jag är jag och när han ser hur vi alla kämpar du Maria jag och ALLA frälsta ja då är han alldeles intill oss och tröstar med orden ” kom till mig alla ni som arbetar hårt kom in under mitt ok för mitt ok är skonsamt och min börda är lätt. Jesus vet att om han får vara med oss och hjälpa så tar han bekymmerna åt oss och tröstar och snart mkt snart kommer eländet va över och då väntar ett nytt liv som vi längtar dit. Stor kärleks kram från Jessica ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.