Man kallar det Apokalyps. Tyskland lördag. Påminnelse? / Janne O

Ja detta är en katastrof, Tyskland är drabbat igen. Då kan man undra om det är en påminnelse från Gud själv eller om dessa fruktansvärda scener tillhör Chemtrails-fenomenen eller HAARP. ? VET EJ, MEN jag VET att något sker som är i de sista tidernas mönster/planer/skeenden.

LYSSNA till BUDSKAP /Janne O

NÄR HERREN kommer på skyarna då blir det tufft. VEM tillhör DU DÅ? TILLLHÖR DU HERREN GUD? Jag hoppas innerligt det så att DU/ och de och ni kan bli RÄDDADE för den eviga hemvisten.

Ps 77:18Från molnen strömmade vatten, skyarna höjde sin röst och dina pilar flög överallt.
Ps 78:23Ändå gav han befallning åt skyarna i höjden och öppnade himlens portar.
Ps 108:5för din nåd är stor och når upp över himlen, din sanning ända till skyarna.
Ord 8:28när han fäste skyarna där uppe och djupets källor bröt fram med kraft,
Jes 45:8Låt det regna från ovan, ni himlar, låt rättfärdighet strömma ner från skyarna. Jorden ska öppna sig och ge frälsning som frukt, den ska låta rättfärdighet växa upp. Jag, Herren, skapar detta.
Jer 51:16När han låter sin röst höras, då brusar himlens vatten, då låter han regnskyar stiga upp från jordens ände. Han gör blixtar åt regnet och för vinden ut ur dess förvaringsrum.
Dan 7:13I min syn om natten såg jag, och se, en som liknade en människoson kom med himlens skyar. Han närmade sig den Gamle och fördes fram inför honom.
1 Thess 4:17Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp bland skyar tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så ska vi alltid vara hos Herren.

Tänk till om HUR STOR GUD ÄR.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.