The world. 1.Jorden är rund, men platt. Bilder att tänka till om!!m m. 2.Vad säger bilder? 3.BILD ILLUMINATI som STYR ALLT. ….look.

Du får bekanta dig med glastaket ovanför jorden, även om du inte tror på det. Man kan försöka ta till sig sanningar som man ‘gömt’ i alla år. Man kan försöka att ta reda på sanningarna! Det får du göra här nu, igen.Den äldre kvinnan, f 1918, som blir tillfrågad om jordens utseende säger att hon i skolan blev lärd att JORDEN ÄR PLATT! / 6 minuter in i videon säger 1958:s uppslagsbok att JORDEN HAR EN DOME (TAK), över sig.

CHRISLAM IS COMING! And NOAHIDE LAWS!!
TITTA NOGA PÅ DETTA!!!
Klarspråk /Han är ej kristen
VAD STYR DEM?………………………

Fundera en stund över bilderna/Photos, och tänk efter vad som sker nu… om du inte redan vet det.

Det är Ände-tider. TACK till DAN S för BILDERNA!!!

5 thoughts on “The world. 1.Jorden är rund, men platt. Bilder att tänka till om!!m m. 2.Vad säger bilder? 3.BILD ILLUMINATI som STYR ALLT. ….look.

 1. Hej Janne, du nämner konspirationsteorier?? VEM använder sådana? Jag? Konspirationsteorier är: När staten förvillar och LJUGER för människorna, DET är konspirationer emot folket/folken.

  Bibeln, 200 bibelord och mer berättar om den runda men PLATT JORDEN, läs bibeln. DET ÄR LIVSVIKTIGT ATT FÖRSTÅ VAR VI BOR! NO GLOBE!

  VACCIN räddar INTE liv- tvärtom! Vaccinen är märket i bibeln! Läs på!
  https://www.brighteon.com/1656fc13-4c5c-4b17-9b4d-3a502de673bb
  VARNING!
  De kommer att fylla ALLA vacciner med denna teknologi framöver!
  KOM IHÅG PHARMEKEIA=APOTEKEN=!=
  Mässling,påssjuka,utomlandsvaccinering=kommer inte ihåg vad det kallas.
  Men det kommer innehålla samma mRNA.
  Ryssland och Ukraina är bara en KULISS=de 3 revbenen, UKraina och 2 länder till
  Tror fortfarande på Sverige och FInland (magra hBTQ+revben) är det som betyder.

  DE BLIR VILSELEDDA VIA DETTA!
  Därav lögnen om Ukraina=vilseledningsmanöver.
  Turkiet=samma sak!
  Vaccinen=samma sak!
  VILSELEDNINGSMANÖVER”!!!

  Varför ska jag vaccinera mig flera gånger?
  Du får ett bra skydd när du vaccinerar dig mot covid-19. Men skyddet minskar med tiden. Samtidigt fortsätter viruset som orsakar covid-19 att förändras och att spridas. Därför behöver du vaccinera dig flera gånger.

  Hur många gånger du rekommenderas att vaccinera dig beror på risken att bli allvarligt sjuk. Risken ökar ju äldre du är och om du har vissa tillstånd eller sjukdomar.

  Du kan få covid-19 även om du är vaccinerad. Men de allra flesta som är vaccinerade och får covid-19 blir inte allvarligt sjuka.

  Vaccinera dig även om du har haft covid-19
  Att ha haft covid-19 ger ett visst skydd mot att bli sjuk igen. Men du får ett säkrare skydd om du vaccinerar dig. Vaccinera dig varje gång du rekommenderas att göra det, även om du har haft covid-19.

  Charagma, kan också betyda många nålars område, område runt nålen i sig,.

  Men nu på ett nytt område (av huden) alltså inte exakt samma område som Charagma, (Charax)

  Detta är rotordet Charax (Vildjurets Märkes rot-ord)…

  Vildjurets Märke=Charagma=blåmärke bulnad
  Rotordet=Charax, bulnad, böld (område runt nålens utforming).
  Irritant som irriterar huden med en efterreaktion.

  Där har ni det rakt på sak, på 1177.se (Pharmakeia/Pharmakos/Pharmakon) själv.
  DETTA ÄR HUR MAN BLIR LURAD OCH BEDRAGEN och VILSELEDD…
  100% SANT!
  -Hur ska alla (ALLA=100%) bli bedragna?
  Är inte det en konspirationsteori för dem (Kristna) som lever i VÄRLDEN?
  Trots att Jesus säger att de tillhör inte världen?
  -Nåväl utan att ge mig in i diskussionen om icke-frågan om jorden är platt,rund eller geodesisk?
  -Hur luras alla männsikor?
  Revelation 18:23 (Swedish) en lampas sken skall aldrig mer lysa i dig; rop för brudgum och brud skall aldrig mer höras i dig – du vars köpmän voro stormän på jorden, du genom vars trolldom alla folk blevo förvillade,

  pharmakeia

  far-mak-i’-ah

  From G5332; medication (“pharmacy”), that is, (by extension) magic (literal or figurative): – sorcery, witchcraft.

  Thayer Definition:

  1) the use or the administering of drugs

  2) poisoning

  3) sorcery, magical arts, often found in connection with idolatry and fostered by it

  4) metaphorically the deceptions and seductions of idolatry

  Rotordet är:

  pharmakeus

  far-mak-yoos’

  From φάρμακον pharmakon (a drug, that is, spell giving potion); a druggist (“pharmacist”) or poisoner, that is, (by extension) a magician: – sorcerer.

  Total KJV occurrences: 1

  Jag förvillar inte folk, jag lär dem OM sanningen, många har förstått att de är BEDRAGNA ( som Jesus varnar för att man blir om man tror på staten).

  Jag skriver BARA OM SANNINGAR här, sedan att du inte förstår dem det är en annan sak.

  Jag älskar Gud/Jesus av hela mitt hjärta, och han har sagt åt mig att skriva det jag skriver :Från Bibeln som är Guds ord, vad är det du inte förstår??

  Jag vet vem Skaparen av allt och ALLA är, han har gett mig livet och jag skriver om det han säger mig. Du får ha mer på benen för att kunna sänka mig och förlöjliga mig. Du är helt fel ute.

  Hälsn Maria

 2. Det vore tacknämligt om inte allehanda konspirationsteorier och tokigheter om en platt jord blandades med sanningen att Jesus är den enda vägen till Gud.
  Risken finns att folk läser all rappakalja och tror att budskapet om Vägen Sanningen och Livet är samma dynga som budskapen om vaccin (som i sanning räddar liv) och att Jorden är platt (vilket man med minsta faktakoll och logik inser är en lögn). Sluta förvilla folk! Det är SANNINGEN vi skall predika. Tron och Guds Ord visar oss Vem som är skaparen och Varför allt är till liksom vetenskapen efter hand kan visa oss lite om hur skapelsen fungerar. Vi skall älska Gud ÄVEN AV ALLT VÅRT FÖRSTÅND!

 3. Ja Jessica, det är så sant det du skriver! Det mörka försvinner då Jesus träder in! Det mörka kan komma tillbaka då och då men då vet man hur det skall tämjas. Före Jesus och efter Jesus inträde i våra liv, ja ett gammalt o ett NYTT LIV. Det nya livet är inte det lättaste men det blir bättre ju mer man anstränger sig att förstå. DENNA VÄRLDEN är otäck och får oss att rygga tillbaka då lär känna den ondska som finns.
  Jesus säger ju att vi ska HATA världen o det som är där! DET HAR VI FÅTT LÄRA OSS att SE OCH VETA! Det är fantastiskt, HAN ÖPPNADE VÅRA ÖGON FÖR SANNINGEN!!! HAN ÄR SANNINGEN!!! JA det kommer hemska tider. Var beredd, grundlagen skall ändras också!!!!!!!!!!!
  Varm kram till dig och er. /Maria

 4. Hej Jessica, tack för din fina reflektion o annat. Ja det är ett mirakel, ett under att vi blivit frälsta! Det säger ju allt om Gud, att han tog sin an oss och planerade att ANVÄNDA oss i dessa tider. Vi har fått åratal av övning nu och kunnat läsa och plugga och tycka och tänka och be och lida m m. Gud hade planerat detta såå långt innan… Han har sett våra kamper, vårt oförstånd, han tog oss till sig och vände på allt och gav oss kunskap. MEN det förstår inte människor. De VILL INTE TRO, DE VILL INTE HA GUD, DE är okunniga om den stora kraft och MAKT han besitter, ja.
  Det är skumma saker på g där nere i Israel och Trump och valet och det som sker nu, jag hörde någon som sade att det som sker nu är en täckmantel för värre saker och som vi inte ska ha reda på. Detta med s k väder-panik är inte ok eftersom det är de styrande som MANIPULERAR OSS. Ja det kommer inga goda saker ifrån WEF och WHO och sedan kommer vaccinplåster, därför pågår det som pågår nu, om att man säger att det var felaktigt med vaccin. Det sker värre saker framöver. TRUMP håller i vaxxet. Han har skrivit på den s k falska freden, de gubbarna där i Israel m fl ställen kokar ihop något otrevligt ja. De flesta i Israel är vaxxade. Och vid en viss procent vaxxade, ja då kommer Jesus.
  Kära du, Gud välsigne dig och de dina. Varm kram!! /Maria

 5. Hej Maria! Ja detta är så sant. När man finner Jesus så ser man plötsligt allt som låg dolt för ens ögon och medvetande tidigare. Mycket kommer som en chock och man behöver verkligen att Jesus håller en uppe för annars hade man sjunkit ihop av utmattning. Livet blir ett före Jesus och ett efter. Man reagerar och blir påverkad av saker som kanske bara gick en förbi tidigare. Man känner sig mer och mer som en främling bland andra människor. Jesus kan isolera en från andra för att skydda oss vi passar mindre och mindre in i denna världen. Här om kvällen gick jag ut och ställde mig och såg upp mot himlen som va bestänkt med glimmrande stjärnor och tänkte. ,”Älskade herre Jesus tänk att du lyssnade på min vädjan och min bön om.att få hjälp av dig. Att du skaparen av himmel och jord förbarmade dig över mig. Tack för att jag får vandra i sitt ljus att jag fått förmågan att förstå varför jag är här. Att du ger mig orken att resa mig varje dag och fortsätta även om det är än tufft. Att få leva med dig Jesus och känna din kärlek förlåtelse och omtanke gör att jag orkar. Tack Jesus min Gud mitt allt.,”
  Ja vi har så mkt att vara tacksamma över för vi inte bara TROR utan vi har känt och upplevt det och VET att Jesus är Gud och att han hjälp oss på sätt som inte går att förklara. Önskar dig en fin dag Maria stor kram från Jessica,❤
  ps har läst att COP27 mötet som hålls nu i sharm el Sheikh i Egypten kommer innehålla mkt som verkar skumt. Bland annat ska dom ha ett sammanträde vid Mount Sinai där mose tog emot 10 budorden. Vem vet vad som kommer härnäst????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.