Jesus /En kärlek UTAN gränser finns för dig

  Hitta hem!

Ja det finns en kärlek UTAN GRÄNSER! Och den är din om du vill ha den! Jesus söker alla människor att bli hans!

*Kärlek utan gränser, rik och fri! Härlighetens Konung, sin frälsning bjuder dig! Kör:// Se, han väntar, beder, klappar, Öppna Nu!

*Just på DIG han väntat dagar, år. För din synd han gjutit mång´bitter smärtans tår.

*Än hans milda kärlek ropar: “Kom!” Livet är så ovisst, så skynda nu, vänd om!

*Glädje, som ej vissnar, ej förgår, Evigt liv med Jesus, ovansklig fröjd du får.

/Okänd ff/

Ser du vad det står här: Vi lever i 2010, men Jesus har famnen öppen, frälsarfamnen, som vill nå oss alla människor. Är inte det fantastiskt? HAN dog för oss alla, för att vi skulle få gemenskap med honom och få evigt liv. Jaa jag har skrivit detta så många gånger, men jag fortsätter säga/skriva/ropa/ om att Jesus lever och vill visa sin kärlek och makt över satan och döden.

Det är INTE meningen att människor skall gå genom livet UTAN att ha lärt känna Jesus på djupet. Det är INTE meningen att människor skall vara utan hans ljuvliga, eviga kärlek. Det är INTE meningen att människor skall förgås i död och pina, när det finns  en räddare, en frälsare som vill göra livet värt att leva för människorna.

Valet att följa honom eller inte är naturligtvis den enskildes, men budskapet kommer  att vara kvar en tid till. Sedan kommer slutet och Jesus räknar med att hitta fler som vill följa honom, så som han gjort i alla tider.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.