Jesus /dog för mänskligheten och uppstod….

 

Jesus för världen offrade sig

Jesus och hans död, jo, han dog för oss alla, för hela mänskligheten, men bara en liiiten bråkdel av människor vill förstå detta och mottaga hans offer i sina liv, eller för sina liv, för att de skall få leva vidare med Jesus i evigheten.
När man i djupet av sitt hjärta ser Jesus fängslad och pinad, torterad och till sist död på ett trästycke…när man ser det i sitt inre och upplever hans kärlek, då är tårarna på ens kind som en enda stor ocean, och man plågas i sitt inre.
Om man har upplevt att förstå vad som skedde då han gav sitt liv och man är full av kärlek till sin Herre Jesus, då vill man inget hellre än att få uppleva mer av hans storhet och nåd, hans barmhärtighet och plan som kommer att föra en vidare mot slutmålet. 

Jag har talat med många människor under åren som gått, senast häromdagen, och vittnade om Jesus och hur viktigt hans offer är, men kalla handen syntes tydligt och det var ingen idé att fortsätta tala, för det var knäpp tyst och inte intressant att lyssna. MEN i det som skedde så vet jag att något skedde eller skall ske i dessa människors inre, en var uttalad ateist och en hade i ungdomen gått med Jesus!
Att dessa människor skall vakna är min bön, och alla andra som inte vill veta vem han är.

Han är min HERRE, är han din HERRE? och HERRE över ditt liv?

Jesus svarade: “Det står skrivet: Herren, din Gud, skall du tillbe, och endast honom skall du tjäna.”Luk 4:8/ Ja, honom vill jag tjäna.

1 Kor 12:3

Därför skall ni också veta att ingen som talar genom Guds Ande säger: “Förbannad är Jesus”, och att ingen kan säga “Jesus är Herren”* annat än i kraft av den helige Ande.
/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.