Jesus/ Bevis..sanningens Ande/Joh 16/Lär Känna Jesus

 

*

Känner man sanningens Ande? Här nedanför kan du läsa om den helige Ande, den som bevisar för människan vad som är synd och vad som är rätt och om vem Jesus är. De orden som står här är Jesu ord, tagna ur Johannes evangelium kapitel 16 vers 5-9
Detta är så viktiga ord, som man borde ta till sig om världens Frälsare, som är JESUS..jag var själv en sådan som inte trodde för mer än 20 år sedan. MYCKET har hänt i mitt liv sedan dess! Jag fick lära känna Jesus!

Sanningens Ande
5 Nu går jag till honom som har sänt mig, och ingen av er frågar mig: Vart går du? 6 Men eftersom jag har sagt er detta, är era hjärtan fyllda av sorg. 7 Men jag säger er sanningen: Det är bäst för er att jag går bort. Ty om jag inte går bort, kommer inte Hjälparen till er. Men när jag går bort, skall jag sända honom till er. 8 Och när han kommer, skall han överbevisa världen om synd och rättfärdighet och dom: 9 om synd, ty de tror inte på mig, 10 om rättfärdighet, ty jag går till Fadern och ni ser mig inte längre, 11 om dom, ty denna världens furste är dömd. 12 Jag har ännu mycket att säga er, men ni kan inte bära det nu. 13 Men när han kommer, sanningens Ande, då skall han föra er in i hela sanningen. Ty han skall inte tala av sig själv, utan allt det han hör skall han tala, och han skall förkunna för er vad som kommer att ske. 14 Han skall förhärliga mig, ty av det som är mitt skall han ta och förkunna för er. 15 Allt vad Fadern har är mitt. Därför sade jag att han skall ta av det som är mitt och förkunna för er.

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.