Jesus /Vittnesbörd.VILLE jag tro?Jaaa det ville jag!

 

*

 

Mitt vittnesbörd- jag fick möta Jesus     http://www.minfrid.se/jesus/reponen.shtml

Väljer du att tro på Jesus?  Jag vill ställa den frågan till alla er som läser här,  för den som inte är troende ska få en chans till ett nytt liv, att få reda på hur viktigt valet är.
Jag vill ställa frågan eftersom jag vet vad jag personligen fått i Jesus. Det valet jag gjorde en gång för många år sedan är det bästa i mitt liv, för genom det har jag fått ett nytt och evigt liv.

Gud, och inte människan, spelar den viktigaste rollen när det gäller frälsningen. När någon väljer att tro på Jesus Kristus som sin frälsare sker detta som en reaktion på den helige Andes maning. Det är Gud som närmar sig oss.

Sedan har vi frihet att avgöra om vi vill tro på Jesus utan Guds medverkan. Det valet jag tog år 1989 tog bara ett par minuter att avgöra: VILLE jag tro? Jaaaaaaaa det ville jag! Därför läser du dessa rader nu. För jag tror.

*

Jesus väntar på att du ska göra ditt val att gå med honom genom livet.

 

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.