Ett ord idag/ Älska varandra såsom Jesus sagt

 

*

Härlig gemenskap vid böneträff:

Glädje
Allvar
Diskussion
Varm gemenskap
Bön och tacksägelse….
Frid
Ro
Kärlek
Sammanhållning
Som vanligt vid våra böneträffar så var det en härlig eftermiddag och kväll. Vänner som förgyller tillvaron, det är gott.
Vi älskar våra vänner, med en innerlig kärlek.

Det finns mycket hat och ondska i världen. Människor borde få veta/höra mer om Jesus-  som är kärleken, och det är bara en av våra böner…..att så ska ske

Vi skall älska varandra som Jesus älskar oss. Vi har inte utvalt Jesus, han har utvalt oss att gå ut med evangelium, vi ska gå ut och bära frukt som består.

Gud säger att vi skall älska varandra, Verserna Johannes ev kap 15:12-17

Jesus säger:
Detta är mitt bud att ni skall älska varandra så som jag har älskat er. 13 Ingen har större kärlek än att han ger sitt liv för sina vänner. 14 Ni är mina vänner, om ni gör vad jag befaller er. 15 Jag kallar er inte längre tjänare, eftersom tjänaren inte vet vad hans herre gör. Vänner kallar jag er, ty allt vad jag har hört av min Fader har jag låtit er veta. 16 Ni har inte utvalt mig, utan jag har utvalt er och bestämt om er att ni skall gå ut och bära frukt, sådan frukt som består, för att Fadern må ge er vad ni än ber honom om i mitt namn. 17 Och det befaller jag er att ni skall älska varandra.

*
*

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.