JESUS är den ende vi kan lita på. Alltid.

Efterdyningar av allt ståhej som skett den sista tiden med människor som kanske tror att man kan sitta lugnt i båten nu då det blivit nytt styre på täppan. Efterdyningar som smakar bättre i folks munnar. Det namnet som är bästa att säga i ALLA omständigheter är ju JESUS. BARA JESUS kan hjälpa I ALLT! Jesus ser oss och hör oss och han känner våra tankar, våra ord och gärningar. Nu måste vi tänka på att fortsätta att gå med JESUS i ALLT- Allt är ju inte ok, INTE på långa vägar- VÄGEN heter JESUS, men inte alla vill GÅ den vägen med Korset!

Matt 16:24Jesus sade till sina lärjungar: “Om någon vill följa mig, ska han förneka sig själv och ta sitt kors och följa mig.
Matt 27:22Pilatus frågade dem: “Vad ska jag då göra med Jesus som kallas Messias?” Alla svarade: “Korsfäst honom!”
Matt 27:26Då frigav han Barabbas åt dem, men Jesus lät han gissla och utlämnade honom till att korsfästas.
Joh 11:25Jesus sade: “Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig ska leva om han än dör, och den som lever och tror på mig ska aldrig någonsin dö. Tror du detta?”

Vi ska följa JESUS, ingen annan. Jesus är HERRE!!

Om valet:

Valet och kvalen

Valurnorna har tömts,
Har något glömts?
ALLA partier har fått vara med

Nu går väl allt på sned?
Nu blir det värre än värst?
Inte kan väl någon ljuga bäst?

Många långa år har gått
Och SE vad vi fått!

Oreda, morden, oreda i Orden!
Magda, Uffe, Annie, Krille—
Fick DE som DE ville?

Håll er alla hemma, ni duger inget till.
Jag får ju aldrig som jag vill! (Smile 🙂

Dikt ©Maria

2 thoughts on “JESUS är den ende vi kan lita på. Alltid.

 1. Hej Tommy och tack. Jaaaa vi har haft chansen o förmånen att VÄLJA VEM som skall bestämma våra liv. JESUS. Jag kan inte tänka mig bättre. Han är Gud och god. Denna världen är verkligen på fallrepet och inget kommer att ändras förrän Jesus kommer. Det är en sorg att VETA att de som inte känner honom skall få lida så. DE har inte frågat efter honom, de har inte kunskap. Jag har fått så många möten med Jesus och han har visat mig vägen; Då allt rämnade … sade han: Du skall gå genom eld och vatten- och det gjorde jag i många år. OCH sedan en gång till. Att välja statsminister o att tro på att nu skall allt bli bra- det kan man sluta med för de är alla lika insyltade i dåliga saker.Jag har inte röstat för det ger inget och det var nog inte så rumsrent denna gång heller. Man skäller på SD men de har ju konkreta saker att ta upp tycker jag. I dagens samhälle får man inte lära sig att JESUS är HERRE och GUD, nej Honom vill man ha BORT, Bort. Ska se videon i länken du lade in. Tack. /Maria

 2. Ja, JESUS är livets Herre.
  Men man tänker, på hur mycket, man kan utnyttja andefyllda personer.
  Politiken tar Jesus, namnet, eller så kan man och kalla andra nyttiga dårar, om man kan använda dem, om man vill komma till makt, det gäller förstås alla religioner. men verkligheten finns i Kristus, men de ser bara buken, därför att det andliga verkligheten faller bort, människan blir en jagande materialist, som strävar efter kickar, det verket byggs av fulla hus, och man gynnar det, istället för de andliga behoven, av vad en människa behöver, och jobbat fram, att det skall vara helt omöjligt, att kunna leva enkla små liv.
  “Alltså människofientligt”, egentligen.
  Det är ju att tänka på Lasarus och Den rike Mannen, där Lasarus, fått leva i misär och fattigdom, och Den Rike Mannen hade fått ut av livets goda, medan Lasarus det onda. De båda hade lämnat jordelivet, och var på andra sidan. den rike mannen verka inte alls komma, på någon god plats, medan Lasarus verka få det goda. Jesus berättar, i denna historia, att Den rike Mannan vill varna sina Söner, men kunde icke det, men ville, för att de inte skulle hamna som han gjorde. Jesus sa, har de icke hört Profeterna, kommer de icke ens tro, någon om de kommer från de döda, och berättar.
  det ironiska är, att fler, har berättat, och kommit från andra sidan. alltså högsta grad är vi andliga.
  https://www.youtube.com/watch?v=4JUb8Zw7ucw

  Men den materialistiska människan, slår dövörat till, de har t.om. Vetenskapsmän, som skall bortförklara allt det andliga. Ja, de t.om. hånar högre makter de inte ens känner till.
  Det andliga liven, har fallit bort. och det ser vi genom girighet och allt, där man tar bort, de grundläggande behoven en människa har, och förslavar henne. Allt detta är oandligt, och det kan väl inte försvaras i Jesus namn.
  Så, tankar går till, att människan måste få, ett personligt möte med självaste Herren Jesus. något som säger inom dem något, vart vi är på VÄG. Guds Välsignelse Maria. Tänk att du skriver valurna töms, en dag töms, ju och vår egen kropp, och vi haft ett riktigt val i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.