Jesu död/ Golgata kors

  

*Ändå var det vårt lidande han bar och våra sorger som tyngde honom.* /Jes 53:4

 Denna meningen undrar jag om människor förstår fullt ut.

Jesus var den som led döden för OSS. Och genom den döden och i frälsningen från Jesus är vi rättfärdiggjorda och kan gå ut med stolthet och vara hans barn som evangeliserar, ja talar ut budskapet om en levande Gud!

 På grund av sitt offer är det som han ska bli upphöjd. Glömmer vi vad han har gjort för oss? Glömmer vi att vi har en Frälsare som gjort allt för oss, ja till och med dött för oss? Jag tror människor i många stycken har glömt eller inte fattat vidden av hans kärleksgärning.

 *Jag vill hemåt gå uppå korsträdets väg, Den ensam är rak och ljus. Men om bort jag går Från dess räta spår, Ej jag finner min Faders hus.*

GÅ inte fel väg! Gå inte bort från Jesus! Gå inte den breda vägen! Gå inte bort från din Fader! Å så vill jag ropa till dig och till alla som läser, GÅ INTE bort från Jesus, närma dig honom i stället med KÄRLEK.

*Ja, Golgata väg för hem, Nu jag klart förstår, Medan hem jag går, Att Golgata väg för hem. /Verserna av Jessie Brown Pounds.

Det finns mer jag vill skriva, men jag hittar inte orden , för min kärlek till Mästaren är så stor så den gör ont. Gud välsigne dig. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.