Evangelium /En avsomnad kristenhet

 Hej på er. Jag var och förnyade mitt pass igår, för att det var trasigt på ett ställe, det sade de att jag skulle göra redan då jag landade i London sist, och då betyder det att jag inte kan få lov att komma in i ett annat land… och på anslagstavlan hos polisen stod det en hel del om hur de nya passen skall vara. Nya regler….

Kvinnan som tog hand om mitt ärende visste ingenting om de nya tider som komma skall. Hon tyckte det var bra med fingeravtryck i passen “i fall du tappar ditt pass” sade hon. Jag försökte tala om för henne att det väntar andra tider och att det kommer ett kontrollsamhälle, ja det finns ju redan, men att det kommer mer av den varan.Jag sade nej till fingeravtryck i mitt pass. De som stod omkring mig lyssnade och såg bestörta ut, men tyvärr kunde jag inte prata mer utan var tvungen att gå….men kanske jag sådde ett frö.. 

Men jag hoppas att du läser på kategorin här på sidan: En värld i brand, och: De sista tiderna, för där kommer du att få reda på mer om vad som kommer i en snar framtid.Jag tycker att du också skall gå in på www.flammor.com och läsa om vad Holger Nilsson har att säga. Ja vi lever i tider som är ganska omvälvande , men inte alla har lyckats fatta detta, och därför begriper jag inte att de som kommer från t ex bibelskolorna nu, inte har fått någon upplysning om detta.

Jag har träffat flera ungdomar och även talat med flera på telefon och de har inte en aning om vare sig ANTIKRIST eller om vad det står i Uppenbarelseboken. Får de ingen undervisning på bibelskolorna idag eller vad handlar det om? Det är oerhört viktigt att man lär sig om vad bibeln /Guds ord/ vill peka på.

Det är så viktigt att den troende inte blir en ljummen person, som inte vill strida för Gud och inte vill nå ut med evangelium. Det räcker faktiskt inte att bara tala om för människor att GUD ÄR GOD, vilket han är, men det räcker inte! Vi måste tala om vad korsdöden innebar och hur man når frälsning och hur man kan få ett evigt liv och vad Jesus säger i sina ord. Gör du så? Talar du om för dina närmaste att Jesus kommer att komma tillbaka för att döma världen?

 Jag hoppas du har sagt allt du vet. Är man ljummen är man fattig och naken i anden, precis som de församlingar som Johannes nämner i sin bok Uppenbarelseboken. Men människor säger som i Upp 3:17: *Jag är rik och har allt jag önskar! Jag behöver inte något mer! Och du förstår inte att du andligt sett är eländig och bedrövlig- fattig, blind och naken*

*Mitt råd till dig är att du köper rent guld av mig, guld som har renats genom eld. Först då kommer du att bli verkligt rik. Du bör också köpa vita, rena kläder av mig, så att du inte behöver gå naken och skämmas. Dessutom bör du hämta salva hos mig, för att smörja dina ögon med, så att du får tillbaka din syn.* //Upp 3:18

Ja dessa råd ger oss Gud, och han ser inte med blida ögon på en avsomnad kristenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.