Jesu död/ Död och seger

 

Det goda som Gud har påbörjat i våra liv kommer han att fortsätta tills vi en dag möter honom ansikte mot ansikte. Guds arbete med oss började med att Jesus dog på korset så att vi skulle få förlåtelse för vår synd. Hans arbete i oss börjar den dag den helige Ande kommer in i oss och hjälper oss att för varje dag bli mer och mer lika Kristus. Livet med Gud är en process av tillväxt och mognad som börjar den dag vi tar emot Jesus Kristus och fortsätter tills han kommer tilbaka till jorden igen.

Man kanske kan tro eller inbilla sig att man är färdig som människa då man fått frälsningens gåva, men så är det ej. Vi måste växa med Jesus, och se och känna och uppleva korset-

Jag har blivit av med en del inlägg här på sidan som handlade om just detta, jag vet inte vad som hände, men jag vet vad som hände då jag fick förstå att Jesus är min vän och broder.

Därför kommer jag/familjen att skriva så mycket som det går angående just Jesus och korset och hur vi kan bli förvandlade och vad som väntas av en kristen. Jag hoppas att du tycker det är en bra idé. Gud kommer att hjälpa dig och mig och de som vill gå hela vägen med Jesus, han lämnar oss inte. Vi får inte tappa modet, fast det kan vara svårt och träligt och jobbigt värre. JESUS är ju med! OCH: GUd tänker inte ge upp! Detta vill jag ge dig nu och be att du står kvar i din längtan och i ditt ställningstagande för Gud. Ditt liv hänger på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.