Att lyda Gud/ Sprid Evangelium!

   Låt Ordet få leva! Tror vi att vi utkämpar en kamp som är förgäves? Ja jag tror att många tror att de inte gör tillräckligt för Gud. Men hur var det med alla profeterna då? Hur var det för dem? de kämpade, de slogs mot sig själva och de trodde de slogs emot Gud,men Gud ville få dem på rätt väg, men de var så envisa och ibland rädda för att gå Gud s väg.

Det står i 1 Kor 15:58 att vårt artbete inte är förgäves. Att vi tror att vi gör fel jämt eller inte räcker till, det är en fint från satan själv. Han kan sticka och brinna, för den troende vet hur mycket den vill och vad den försöker uträtta.

Satan har ingen chans om den troende håller sig på vägen, i tro.Gud ser din kamp, han har alltid sett den, han vet om den, han känner dig ju. Du vet inte vilket inflytande du har på människor i din strid för Jesus. Du vet inte vilka som har blivit frälsta tack vare att du gett dem kunskap.

Du vet inte vad Herren har i beredskap för dig. Jag hoppas det är stora ting! Vi vill inte lyssna till djävulens snack och lögner, utan vi går framåt med vår kung, med vår frälsare, och vet att allt är lugnt! Tänk att få fiska med Jesus, tänk att få höra honom predika för folkmassorna, tänk att få se honom göra under!

…Vi går framåt med vår KUNG:

Det räcker för oss, det är helt klart, det är fantastiskt, att Gud vet vilken väg vi ska gå och vilka vi ska nå. HAN ÄR VÅR KUNG!

4 thoughts on “Att lyda Gud/ Sprid Evangelium!

  1. Ja satan kan sticka o brinna, visst! Helt klart. De flesta brottas både med sig själva och med Gud, det har man gjort i alla tider, man kämpar t ex emot frälsningen. Det är inte bra.
    Nej det finns ingen kyrka jag vill vara med i, det står i Bibeln Gå ut ur Babylon…. De flesta sover tycker jag …
    Hälsn Maria

  2. Det var det fräckaste Maria, att säga att Satan kan sticka och brinna, nu kanske han blev ledsen.

    Förresten det där med att profeterna slogs mot sig själva — men t.ex. Jakob, brottades han inte mot Gud den gången då på resan tillbaka till Esau? (1 Mos 32:24). Och Jona som var trotsade Gud, menar du att det var mot sig själv han var trotsig istället, en kamp mot sig själv? (äsch, då tycker jag nog du är ute och cyklar).

    Förresten kommer inte ihåg om du är med i nån kyrka, är du med i pingstkyrkan eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.