Japan/ Härdsmälta? Katastrofen….video- A Jones

 

KATASTROFEN I JAPAN

SENASTE NYTT | Japans försvarsminister: ”Vi beslutade att göra det här för vi tänkte att idag rinner tiden ut”. 

UD avråder svenskar från Japanresor

Kraftigt förhöjd strålrisk

Stigande dödssiffror i Japan SvD:s Ola Wong:

SvD:s Ola Wong: Multinationella bolag evakuerar

Snö försvårar hjälparbetet

Hur vanliga är
härdsmältor?
      Svar får du i länken här under:

 http://www.svd.se/nyheter/utrikes/hur-vanliga-ar-hardsmaltor_6003663.svd

Det som hänt i Japan är så fruktansvärt, så det finns inga ord. Stackars människor så hemskt de har det, och vilka risker och svårigheter som man måste leva i. Be för människorna, och bekanta dig med situationen, och vi får vara  tacksamma till Gud att  vi har det så bra. Det kunde varit vi och vårt land det gällde, och ingenting är säkert, och experterna i kärnkraftsfrågor i Sverige verkar tycka att ingenting är farligt eller att inget kan hända…det är bara att höja trycket och procucera mer energi, till vilket pris? Och då talar jag inte om dyr eller billig el utan om människoliv./Maria

OBS: http://www.youtube.com/watch?v=kom_Ls9wNTQ  En video med Alex Jones, som ifrågasätter kärnkraftsverksolyckan och media. Jag vet ju inte vad du anser om A J men jag tycker videon är klart sevärd./M

 http://mitt-i-steget.blogspot.com/2011/03/alliansen-spottar-japanerna-i-ansiktet.html  Om Kärnkraft i Sverige

6 thoughts on “Japan/ Härdsmälta? Katastrofen….video- A Jones

 1. Man behöver tydligen inte ifrågasätta eller vara rädd, fastän media slår upp allt stora händelser. Men om man nu vill veta sanningen, då måste man tänka själv och lyssna till Guds röst, eller man behöver inte bry sig alls. Bara flyta med….
  Jag vet inte om människor förstår allt knepigt som händer.
  Jag hörde att nu skall man/USA/ bomba Gadaffi. Jaha! men hur blev det så då? Ligger det något bakom här som vi inte förstår, tar vi bara emot det vi hör utan att tänka på vilka följder det blir av denna nyhet?
  Det började med Egypten och var slutar det? I ett nytt Irak eller Afghanistan?
  Fattar vi vad som händer? Jemen: 33 ihjälskjutna hör just nu på 16-nyheter
  /Maria

 2. Den officiella logiken verkar vara:

  1 “Det är farligt, mycket farligt, tror vi.” (=Inget är på gång. Vi använder vanligtvis “skräck” för att få igenom våra politiska program, som ingen egentligen gillar).

  2 “Lugn. Inget är på gång. Tänk inte själv.” (=Det är bara flera kärnkraftsreaktorer som håller på att smälta ner och strålningsrisken är betydande)

  När ska vi fatta logiken?
  🙂

 3. Denna video skall jag se snarast. Vad är det nu på gång? lurendrejeri så att människor skall bli sjuka? Varför skall man inte skydda sig?Det är väl normalt att se till att man inte blir skadad, men, oj jag glömde, det är ju inte farligt med strålning? ELLER? Nu går det för långt igen!!!!!!Jag är så ledsen.
  /Maria

 4. Obama säger till amerikaner att de inte behöver skydda sig mot ett ev radioaktiv strålning från Fukushima. Han upprepar budskapet två gånger: ni behöver inte förbereda er. Lyssna bara till regeringen.

  http://abcnews.go.com/Politics/president-obama-japan-nuclear-crisis-harmful-radiation-us/story?id=13158789

  Jag tycker det verkar vara ett motsägelsefullt påstående, när nu den amerikanska regeringen mer eller mindre ALLTID och DAGLIGEN varnar för det ena eller det andra hotet och hänvisar till säkerhet och katastrofplaner i DHS, FEMA, TSA, NSA, BATF, SPLC och flera myndigheter. Nu när Fukushima reaktorer är potentiella hälsofaror redan och de radioaktiva molnen blåser från Japan österut och väntas komma in över USA i helgen, ska befolkningen göra ingenting. Bara titta på TV. Man minns hur det var vid orkanen Katrina. Eller Chernobyl. Den här videon är något att tänka över.

 5. Alex Jones är alltid beredd att gräva i saker, att få fram sanningar, han har blivit bättre än tidigare i sina program. Att vi behöver be för alla folk, ja det är en självklarhet, be för alla.
  Gud ser vad som händer han ser…och han hör dem som ber. Att höra sanningar och kunna veta vad som är vad, det håller vi på att lära oss, och många osanningar har man hört genom åren, fram med fakta, så att man kan agera. Japans katastrof kan vi inte göra ngt åt, men vi kan be Gud i himmelen att rädda människor och att de får en tro.Det som hänt berör mig djupt, det är verkligen ofattbart vad som sker nu.
  /Maria

 6. De senaste dagarna har Alex J radioshow ökat i sändningstid till 5-6 timmar per dag, och han antyder med experterna att vi inte får riktig info om farorna från regeringshåll (de medger 5-10% av vad som händer, som vanligt).

  Säg, hypotetiskt, att regeringar skulle tala om vad som har hänt i katastrofer! Då skulle folk snubbla över varandra i panik. Och det vill inte regeringarna.

  Sunt förnuft få komma in istället. Behöver vi medborgare höra sanningen officiellt för att agera? Kanske vi inte kan/ska lita på de mesta vi hör i media? Jag har tröttnat rejält på spinnet.

  Det är så synd om japanerna i vilket fall. Tänk om de fick en tro på Gud! Som om Gud inte ser vad som händer! Katastrofen har bibliska proportioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.