Att berätta om satan / 2 Kor Upp 3:5/Vinna seger

 

Satan förblindar människorna, nu liksom han alltid har gjort. Kanske är det ännu värre nu eftersom satan jobbar på övertid, han vet ju att hans tid är kort, och många måste han förvilla och ge falska läror. Även den troende kan falla i dessa tider, och gör det. Har man glömt vad Gud säger?
*Ty de otrognas sinne har denna tidsålders gud så förblindat, att de icke se det sken som utgår från evangelium om Kristi, Guds egen avbilds, härlighet.* 2 Kor 4:4.
De goda nyheterna är tillgängliga för alla utom för dem som vägrar att tro. Djävulen är en bedragare, och de som inte tror har blivit förblindade av honom (se 2 Kor 11:14-15). Pengar, makt och nöjen lockar och får Guds erbjudande att verka ointressant. De som vänder ryggen åt Kristus och föredrar världen har djort djävulen till sin Gud.

2 Kor 11:14-15: *Och detta är icke att undra på. Satan själv förskapar sig ju till en ljusets ängel. Det är då icke något märkligt, om jämväl hans tjänare så förskapa sig, att de likna rättfärdighetens tjänare. Men deras ände skall svara emot deras gärningar.*

Upp 3:5 säger oss: Den som vinner seger, han skall så bliva klädd i vita kläder, och jag skall aldrig utplåna hans namn ur livets bok, utan kännas vid hans namn inför min Fader och inför hans änglar.  / 2 Mos 32:23; Ps 69:29; Matt 10:32; Luk 12:8; Fil 4:3; Upp 13:8; 20:12  Ta emot Jesus! STANNA hos Jesus i tro! Lev i hans närvaro!  /Maria

2 thoughts on “Att berätta om satan / 2 Kor Upp 3:5/Vinna seger

  1. Hej Ella och stort tack. Detta är en underbart uppmuntrande hälsning till alla oss som försöker ge ljus över Guds ord, ja vi försöker vara goda tjänare o tjänarinnor. För vi älskar ORDET från Gud.
    Alla som söker skall finna, men inte alltid är det lätt, den helige Ande tillåts leda, för så är det sagt.
    Tack Ella! Gud välsigne dig! Måtte Herren göra stora under i ditt liv. Hälsn o kram f Maria

  2. TACK JESUS för dina trogna tjänare o tjänarinnor som har uppenbarelse över DITT ord som kan hjälpa många människor både frälsta som ofrälsta ;JAG vill ge är en stor TACK för den underbara sättet att beskriva om hur man ska tänka för att skydda sig från djävlen och tå GUDS beskydd .JAG välsignar er alla som jobbar med GUDS ord så att den är kraftfull och kan vara nyckel för många AMEN.
    jag VÄLSIGNAR ER ALLA OCH ÖNSKAR GUDS RIKA välsignelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.