Islam /Våldsutveckling /Brutalisering/Västerlandet

 

Artikeln här gäller angående antalet muslimer i Europas storstäder m m. /Artikeln är från  bloggen http://jihadimalmo.blogspot.com/search/label/2008

Vet man vad man skall ta sig till med våldsutvecklingen i Malmö?, och alla andra frågor som gäller befolkningen? Läs här för att få en uppfattning om vad islam är och vad våra politiker säger och hur de behandlar olika frågor:
-Om vi nu konstaterar att Malmö sannoliktär den mest muslimtäta storstaden i Europa med en befolkningsandel som snarare över- än underskrider 30 %:
Vad betyder det ?

**
Den som inte är alldeles förblindad vet att beteckningen ”muslimer” omfattar en väldig massa olika grupper. Rester av 60-talets arbetskraftsinvandring från Balkan, välutbildade och sekulariserade iranier på flykt undan mullornas terror, kurdiska bönder, libanesiska småföretagare, somaliska kamelherdar,irakiska akademiker, arabiska ungdoms-ligister m fl, m fl
De har inget annat gemensamt än sin,oftast bara nominella, religion. Huvuddelen kan med rätta betecknas som ”moderata”muslimer.

**
Spekulerar man kring den troliga demografiska utvecklingen i Malmö så kan man konstatera att redan idag har huvuddelen av de som börjar skolan utländsk bakgrund. Med fortsatt in- och utflyttning av dagens dimensioner så kommer inom en överskådlig framtid huvuddelen av befolkningen att ha en ”muslimsk”bakgrund. Samtidigt fortsätter utflyttningen av svenskar och den kvarvarande gruppen blir allt äldre.

Framtidens (och då pratar vi om kanske ett årtionde framåt) två typiska Malmöbor kommer att vara Greta Jönsson (78) och Muhammed Abdullah (18).
Kommer det att innebär en katastrof för staden ?Nej, knappast. Men visst får det konsekvenser, det vore enfaldigt att hävda något annat.
**

Även om islamisterna enbart är en minoritet bland Malmös ”muslimer” så har de redan förändrat debattklimatet.Klarsynta muslimer erkänner själv att det skett en påtaglig brutalisering av debatten de senaste tio åren. Antisemitism,antiamerikanism och allmänt förakt för Västerlandet är idag socialt accepterat även bland stora delar av de s k moderatamuslimerna. Det är alltid så att en liten målmedveten grupp lättare fyller ett vaccum. Och både kristna och sekulariserade muslimer lever till stor del i ett sådant vaccum….
**
Men den allvarligaste konsekvensen är säkert ändå de politiska. Då menar jag både den informella och den informella delen.

Den informella handlar om en fortsatt dhimmifiering av samhället. Vissa saker får inte diskuteras eller spridas. Man får inte ta upp ämnen som ”stör”majoriteten, det må vara kritik mot kvinnoförnedring eller utrikespolitiska sanningar. Sanningssägare är besvärliga bråkstakar som hotar ”lugnet” i samhället.

I dagens Storbritannien har det t ex skapats ”no-go-zoner”  för engelsmän i vissa städer. Kristna som delade ut traktater i en ”muslimsk” stad har gripits och hotats med böter. En man bötfälldes för att han hade en brittisk flagga på sin bil. ”Någon” kunde ta anstöt, sa polisen….

Obekväma debattörer tystas genom påtryckningar på webleverantörer eller genom informella bojkotter på tidningsredaktioner. Redan idag kan vi se hur obekväma bloggar plötsligt lyfts bort (vad hände t ex med Högerkänga). En karikatyrtecknare i Holland greps av polisen för att hans verkliga identitet skulle avslöjas. I Theo van Goghs hemland kan det vara effektivare än en dom…..
Etablerade debattörer vet var gränsen för det tillåtna går. En informell bojkott på redaktionerna berövar dem också levebrödet. Det är säkrare att tiga….

Det personliga priset för att säga sanningen blir för högt för de flesta. Det är säkrare att tiga…..
**
Det har givetvis ett nära samband med de formella politiska förändringarna. De svenska politiska partierna är tynande. Det är lätt att ta över en lokal partiorganisation med en liten grupp aktivister.  Radikale Venstre i Danmark råkade ut för det redan för några år. Pakistanska islamister tog över partiföreningar i storstäderna, utsåg folketingskandidater och stoppade exempelvis all kritik mot sharia och kvinnovåld.
I varje fall tre politiska partier i Malmö har redan råkat ut för mer eller mindre välplanerad infiltration. I två fall rör det sig om Hamas närstående krafter.De första islamisterna sitter redan i Sveriges riksdag.
**
En viktig probersten är partiernas förändrade syn på Israel.Idag är antisemtism i partipolitiska sammanhang inte längre tabu. Officiella företrädare förespråkar antisemitiska åsikter- och ingenting händer….
Idag krävs det en hel del personligt mod att stå upp för Israel,demokrati och yttrandefrihet. Tio procent av riksdagsledamöterna vågade ställa upp på ett upprop med gratulationer till Israel på dess 60-årsdag.
Ingen borgerlig partiledare vågade ställa upp på den officiella hyllningen i Stockholm.
***

Partierna är givetvis också lyhörda för förändringar i debatt- och opinionsläget. Mona Sahlins omsvängning till förmån för ”en dialog”med Hamas. Carl Bildts frenetiska sponsring av den korrupta och antisemitiska PLO-regimen.

SAP:s allt närmare kontakter med det mäktiga Muslimska Brödraskapet.
Höga miljöpartister som öppet och ogenerat odlar kontakter med både Brödraskapet och Hamas..
Moderaterna som t o m har en effektiv propagandist för mullorna i Teheran i sin egen riksdagsgrupp.
Hur mycket av dessa förändringar som beror på interna islamistiska lobbygrupper i partierna och hur mycket som beror på andra förändringari opinionsläget vet ingen. Men sannolikt spelar båda en roll.
**
Sammanfattningsvis:
Den som tror att en genomgripande demografisk förändring i Malmö inte får några konsekvenser för det svenska samhället tar grundligt fel.
Men givetvis kan konsekvenserna mildras eller t o m undvikas om vi målmedvetet arbetar för att bevara demokrati och yttrandefrihet.* /

Ja nu har vi läst saker här som inte alla gillar att man lägger in, men detta ovan måste också sägas/debatteras.  

 Jag tar om den här meningen:      – Om vi nu konstaterar att Malmö sannolikt är den mest muslimtäta storstaden i Europa med en befolkningsandel som snarare över- än underskrider 30 %:
Vad betyder det ? Ja vet du det? /Maria/  Kommer att ta in fler inlägg om just sådana här saker/frågeställningar och olika sanningar.

http://missionxp.webblogg.se/  Här kan du också läsa……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.