Ekonomi/Finanskriser-huskånekriser-Dröm/Jesus lever

   Håll din tro levande

4/11 -10

Nouriel Roubini var mannen som varnade för finanskrisen 2008 och han fick rätt. Nu ser han ännu en huslånekris komma om ingenting görs. >> Om huspriserna i USA faller 5 -10 % och det kommer de att göra med nuvarande kurs. Ja, Wilkersson skriver ju i Synen att nya kriser kommer att följa varje falskt uppsving.  / www.elvorochjanne.se

Övriga nyheter:

5 stora jordbävningar skakade Turkiet – Grekland >> 4/11

Sydkoreansk militär besköt Nordkoreanskt fiskefartyg >> 4/11

Räntorna lyfter när EU öppnar för statsbankrutt >> 3/11

Kommer dollarn att förlora 20% av sitt värde? >> 3/11

Är den Amerikanska drömmen slut nu? >> 3/11

Kostnaden för BP:s oljeläcka Ca 40 Miljarder dollar >> 3/11

Bråk mellan Japan och Ryssland om öar >> 3/11

Tyskland har fått nog lämnar PIIGS åt sitt öde >> 3/11

England -Frankrike i ett  nytt militäravtal >> 3/11

Floder från glaciären förebådar nytt utbrott på Island >>

Det finns många orsaker att lystra till extra noga. Skulle alla dessa vulkaner få massiva utbrott så kan du, liksom jag, räkna ut hur skadorna blir. Vulkanerna ligger inte för långt bort från oss, för att vi inte skulle kunna bli hårt drabbade.

Ett stort flygplan med över 400 passagerare tvingades nödlanda för att den ena motorn börjat brinna.

Dröm: Det var mycket märkligt att jag natten innan hade en dröm om ett Stoooort flygplan som flög på hög höjd och jag skrek i drömmen, Blunda! Akta ögonen, skärvor ramlar ner! Jag berättade detta för min make och väntade att få höra ngt om detta på nyheterna. Och detta hörde jag i morse.        ……..

I Jesus Kristus har vi allt. Jesus lever och han kommer tillbaka. Var redo! /Maria

4 thoughts on “Ekonomi/Finanskriser-huskånekriser-Dröm/Jesus lever

 1. Hej ja vi kan läsa vad som kommer att ske. Ja det är dags att välja sida- står man med Jesus eller står manoch går man med satan?

  Det kommer tider som blir mycket överraskande för den otroende. Gud vill visa sin kärlek och sitt beskydd och allt annat för människan, frmaförallt sanningen, men den betyder tydligen inte så mycket….men tiden för Jesu återkomst är snart.
  /Maria

 2. Hej!

  Såg att det är Matt 24:40-41:
  (Så ska det vara vid människsonens återkomst)
  “Två män ska vara på åkern, den ene ska tas med, den andre lämnas kvar. Två kvinnor ska mala på en kvarn. Den ena ska tas med, den andra lämnas kvar”.

 3. Hej Ja det är väl att många förstår varför det är som det är. Och invånarna i USA vet en hel del om hur läget är och varför.
  Det är klart att det inte är lätt att få ingormation- den göms ju.
  Leva i världen- men inte av världen….
  Ja många flygplan skall falla från himlen (silverfåglar) står det i bibeln.
  Ang ett bibelställe du sökte så finns det i Matt 25.
  /Maria

 4. Förra året var det en flygkrasch med Quantas Airways ungefär i samma område och passageranra klarade sig oskadda som av ett under, berättade en krsten kvinna som bett för resan.

  (Nouriel Roubini var mannen som varnade för finanskrisen 2008)

  Roubini såg huskraschen och det gjorde politikerna också, men de deklarerade inte eld förrän (husen och dem som håller i dem) funnit en utväg – Fed Reserve omstrukturerades under 2007-2008 och tog över amerikansk ekonomi genom finansminister/Goldman Sachs Hank Paulson och Fedchefen Bernankes utryckningsplaner.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Paulson_Plan

  Joan Veon skriver om hur bankerna tagit över sedan finanskrisen och jobbar för globalt system: http://newswithviews.com/Veon/joan168.htm

  Journalisten/historiken dr W Tarpley skrev en bok: Surviving the Cataclysm, om den kommande finanskrisen år 1999. Ingen läste den! Tarpley figurerar ofta i rysk TV numera!

  http://www.tapley.net

  Vad har det för betydelse – vem gör vad?
  Detta skulle inte ha någon betydelse om tidningar och TV fick RÄTT INFO (i tid!) och talade sanning, utan att oroa sig över sponsorerna och den politiska korrektheten.

  Många kristna amerkaner vet att vi lever i två oförenliga världar och kan varna och avslöja saker. Vi får tacka Gud för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.