Islam /Sharialagar till Sverige? Nej!

Om du inte vet något om sharialagar, så skall du läsa förklaringen här, och du bör veta om vad de står för och att  man arbetar för att få in dem i Sverige.

Negativa fakta om Islam och vad Islamofobi innebär:

**När Sharialagstiftning införs:

— Får man gifta sig med barn
— Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv.
— Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man
— Döttrar ärver hälften mot söner
— En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man
— En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap.
— Män tillåts att gifta sig med fyra fruar.
— Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd.
— En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer.
— Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig.
— En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem.
— Om mannen inte har någon släkt, tar samhällets präster vårdnaden om kvinnans barn, familjens pengar och ägodelar.
— Äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en icke-muslimsk man är förbjudet och ogiltigt, medan en muslimsk man kan gifta sig med en icke-muslimsk kvinna.
— Om en muslimsk kvinna våldtas kan hon inte föra mannen till domstol om inte fyra vittnen kan vittna till förmån för hennes påstående, annars ska hon straffas för äktenskapsbrott.
— Muslimska män får aga sina hustrur för att fostra dem.

**Islamofobi är sjuklig rädsla för:

– att åsiktsfriheten försvinner
– att den personliga friheten beskärs
– att yttrandefriheten försvinner
– att trosfriheten försvinner
– att demokratin försvinner
– våldets jihad
– islamismens världsherravälde
– islamismens folkmord
– jihadisternas terrordåd

Citat Kurt Lundgren på Östra Öland:
– Jag är en islamofob. Varför får man inte vara islamofob? Fobi innebär ju att man har en rädsla av något slag. Jag är rädd för islam, alltså är jag islamofob. Jag är till exempel rädd för och vill bekämpa islams kvinnosyn, dess antisemitism och allmänt reaktionära syn på samhällsordningen; på samma sätt är jag emot det som står i Koranen i dessa avseende – jag har fobier mot allt detta, det hör inte hemma i ett modernt samhälle

Rädslan som ryms i uttalande av Per Ahlmark:
– Islamism är en både utopisk och apokalyptisk ideologi. Den utlovar en värld styrd av Gud genom islam. Ska den uppnås måste kristna, judar och andra godta islam och ledas av den. Den leder ofrånkomligt till ett dödande så omfattande att metoderna börjar likna folkmord.

Källa:http://missionxp.webblogg.se/

Jag har kommentarer till detta, har DU? /Maria

9 thoughts on “Islam /Sharialagar till Sverige? Nej!

 1. Galna tendenser kan reta upp oss och det saknas inte några tendenser, precis! Jag hoppas att slöjorna vi ser fladdra i media ska vika och sanningen komma fram. Det är klart att “hårdfört mansvälde” och auktoritära tendenser är tråkiga i ett land som äras för sin långvariga fred och sitt demokratiska system.

  Vad är terror?

  Krigsplanerarna och strategerna säger helt andra saker i sina böcker än i sina TV framträdanden.

  Försvarsminister Rumsfeld sa innan Irakkriget att “Irak hade massförstörelsevapen”. det var en lögn som tog västvärlden in i kriget. Rumsfeld själv var inblandad i vapenaffärer med Saddam sen tidigare. Ändå ljög han just då. Rumsfeld sa även: “Om vi ska få med oss befolkningen så behöver vi en till 9/11 typ händelse.”

  Det finns säkert hårdföra muslimer och det finns listiga policymakers. De är listigare än oss. Det har jag förstått i alla fall! Kram!

 2. Det finns så många som inte vet det du vet Janne, och det tycker jag är jobbigt, för du har verkligen kunskap, och jag är glad att du delger oss det här. Nej jag gillar inte samhällssystemet heller för så mycket ljug och vansinnigheter finns här.
  Om 40 år finns vi inte här, det tror jag inte, och skulle vi vara det så får Gud rädda oss hem.

  Jag gillar inte sharia och att vi inte får vara med och bestämma vad som skall finnas i detta land, vi är överkörda sedan länge, tyvärr.
  Guds ord gäller vad som än händer, det får vi vara tacksamma för. Gud välsigne dig. /Maria

 3. (Terrorkrig, är det skräcken? Eller samhällskollaps?)

  Jag menade bara att vi har inte Sharia i Sverige, och det har man inte ens i många muslimska länder. Mest i länder som kollapsat. Jag gillar inte, som du vet, när man skyller på extremgrupper – på “Talibaner” och “Al Qaeda”, när man samtidigt betalar dem för att göra terror och tar in dem i fängelser (Bagram Airbase tex) och släpper ut dem ur fängelser, för att kriget i Centralasien ska fortsätta och militären, säkerhetsteknologin och oljeindustrin fortsätta göra pengar.

  Kriget mot terrorn är i mycket ett teaterkrig.Det handlar om råvaror och geopolitisk kontroll i regionen. Åtminstone om man lyssnar till vad Dick Cheney, Donald Rumsfeld och krigsarkitekterna på Pentagon själva säger om vad terrorkriget handlar om. Och de gör ju inte folk. De läser tidningsrubriker, mest!

  Vid en svensk samhällskollaps är säkert Sharia (för invandrarna) en risk. På samma sätt som undantagstillstånd utlöses i det civila samhället.

  Om 30-40 år kommer en betydande del av Europas befolkning vara födda muslimer, eftersom europeerna har ca 1.3 (eller mindre) barn per familj. Då kommer säkert det svenska samhället att bete sig annorlunda.

  Sharia är muslimsk fundamentalism, helt enkelt. Jag gillar avhuggna händer lika lite som du gör!

 4. Jag vet inte hur stor procent som Sharia står för, men dag för dag kryper hoten närmare. Vi är många som ser med fasa på vad som händer kvinnor i världen, vad som händer de troende och vad kristendomen kommer att råka ut för.

  Talibanerna håller ju fortfarande på att sprida skräck och sådant vill vi inte ha här. Svenska lag är ju redan illa ute eftersom man ÄNDRAR i GRUNDLAGEN utan att meddela “folket” detta. Se bara på Lissabonfördr som vi inte fick rösta om m m m m-
  Tack Janne för din kommentar! Blessings!/Maria

 5. Sharia är medeltida lag, liknande de lagar som vi hade i Västgötalagen. Diktatur är grymhet satt i system. Vi borde vara rädda för den elektroniska diktaturen som monteras över våra huvuden – all övervakningsteknlogi som går att göra vad man vill med – när tiden är inne för det. De arabiskttalande i Sverige fär lära sig svenska innan något av det som står i listan kan bli verklighet…om man säger så lite skämtsamt. många invandrare är mer liberala än och internationaliserade än svenskarna. Talibaner (afghanskt rövarband) införde Sharia för att förtrycka befolkningen i Afghanistan. Förtryck i väst är mycket subtilare, vetenskapligt och säkert lika grymt. Kolla på vår krigshistoria och floden av militära metoder vi producerar.

  För att medeltida lag ska införas i Sverige krävs att svensk lag sätts ur spel, och det kan bara EU göra. EU står för 70% av Sveriges lagar. Sharia står för hur många procent?

 6. Det finns massor med videos om förtryck och detta var en av dem som skulle ha visats.
  Det händer otroligt mycket avskyvärda saker, och kvinnor står inte särskilt högt i kurs hos vissa. Det har jag sett…
  Tack Hulda för att du är så vaken och vet hur det är o borde vara.. Vi ber.
  Kram f Maria

 7. Mitt hjärta brister, Nej vi vill inte ha sharia law här i vårt land. Fattar inte att dom vill ha det själva. Så grymt

  varning starka bilder. ta bort videon om den är för stark Maria

  Hej Hulda jag har tagit bort videon för jag var tvungen att öppna konto- men människor måste väl ändå veta vad som sker tycker man!!!! NEJ till sharia!!!! /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.