Gud har en plan / Ge Jesus allt./Gå ej in i new age

Vi är många som vill ha reda på GUDS PLAN för våra liv. Ja det är inte konstigt att vi vill tjäna en stor och mäktig Gud. Men det finns snaror och det finns villoläror, och om detta handlar en liten bit text här nedan:

Vänta inte på att ödet bara ska råka hända dig. Det kan vara livsfarligt! Gör ett beslut om din framtid så att du påskyndar att din framtidsdröm blir verklig. Ta kontakt med mig idag! Jag kan hjälpa dig att påbörja dina drömmars livsresa, skriver Dr LaVerne Adams som kallas Life coach. Rick Warren har skrivit förord till hennes nya bok. Pastor Ken Silva på Apprising Ministry ställer frågan var man finner tron på en suverän och allsmäktig Gud i boken?! Svaret är, att det gör man inte!. Silva säger att på den tiden han var i New Age, kallades de här tankarna för New Thought. >> Rick Warren har stort inflytande på många kristna i Sverige.

Men Bibelns budskap är det motsatta. Det är först när vi lägger ned våra drömmar, planer och våra liv som vi finner Guds plan med våra liv i Kristus, det verkliga livet!

Luk 17:33 Den som vill bevara sitt liv skall mista det, men den som mister sitt liv, han skall bevara det. /Artikel f elvorochjanne.se

      Vågar du ge ditt liv åt Gud?   /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.