Islam /Mission XP: Ground Zero, vara eller inte vara

 

      Jesus Frälser.

http://missionxp.webblogg.se/  Du ser inlägget i original och VIDEOS här

TEMPLE UNIVERSITY PURPOSE (TUP), en studentorganisation vid Temple University i Philadelphia, Pennsylvania, arrangerade förra torsdagen (7/10) ett seminarium där man uppmanat Robert Spencer och Pamela Geller att ge svar på följande frågor:

Finns det ett oupplösligt samband mellan Ground Zeromoskén och radikal islam?
Att bygga är lagligt, men är det rätt, okänsligt?
Har vår konstitution blivit prostituerad?
Är mosképlatsen varken en olyckshändelse eller en provokation av något större
Frågan om Ground Zeromoskéns vara eller inte vara?

Kan den lära oss nåt om Islamismens hot?
Ja, kan vi lära nåt om islamismens hot utifrån debatten kring moskébygget intill Ground Zero? Pamela Geller är en av initiativtagarna till aktioner mot planen som imam Rauf marknadsför under namnet Cordoba House. Faktum är att hela saken kan lära oss inte bara om islamism, utan också om hur islam strategiskt utnyttjar det politiskt korrekta samhället som också USA utgör med Obama på tronen.

Funderingar

Vad lär vi oss av Ground Zero-affären? Vad kan vi lära från Ground Zero om islam och islamismen?

Dessutom – överkursfråga! – det skulle vara intressant att höra några bloggbesökare ge sina definitioner av begreppet ‘högerextrem’, ‘högerextremist’ i våra dagar 2010?

De två personerna Robert Spencer och Pamela Geller som talar i videorna ovan beskrivs oftast avfärdande i svenska media som ‘högerextremister’.  Och vad är ‘vänsterextremister’ år 2010?
                             

Och:    1 Kor 1:23-24
/Maria

6 thoughts on “Islam /Mission XP: Ground Zero, vara eller inte vara

 1. Hej man blir inte bannad på denna sajt om man håller sig tillsanningen och inte svär och säger fula saker…
  Du är välkommen att säga det du säger.

  Jag vill klargöra att jag INTE vill jaga andra eller döma dem, men jag vill tala om vad villoläror är och kan orsaka.

  Denna sidan skall och bör innehålla evangelisation och ord och känsla och kärlek om TRO. Om Jesus Kärleken och GUD som är allt och bör vara allt för alla. Men det går trögt i detta landet. Vi skall följa missionsbefallningen och det är en order från Jesus.

  Jesus står med utsträckta händer och vill ta emot människor och visa dem vägen, den smala vägen.
  Jesus vill så mycket underbart för människor, han har förändrat mitt liv och jag följer honom.
  Jesus är också radikal och den som känner gudsfruktan, den lyder. Sedan finns det mycket vi inte fattar, men vad jag fattar det är att det finns brinnande troende, och det finns ljumma kristna. Om vi läser Paulus brev så förstår vi vad som gäller.
  Låt oss brinna för evangeliet!! /Maria

 2. Du frågar hur man definierar ‘högerextremism’, det vet jag inte. Jag vet bara att Jesus säger att horor, ja t.o.m ateister, homosexuella och fattiga ska gå in i Guds Rike medan moderater inte kan komma in, vare sig de är kristna eller ej. Om man nu inte hittar en moderat som INTE har som sitt största intresse sina egna pengar. De kanske finns – jag har aldrig träffat någon.

  Ja, jag vet att Jesus älskar den barmhärtige ateisten mycket mer än den rika ‘kristne’. HAn är nämligen inte alls kristen hur många andedop han än haft.

  Nu blir jag väl ‘banned’ på denna sajt – om inte så är den mer tolerant än alla andra kristna sajter – med det bryr jag mig inte om. Jesus säger uttryckligen att ingen rik människa ska komma in i Guds Rike. Guds Rike är på jorden, det har ingenting med himlen att göra. Och himlen då: Ja vad hjälper det att kristna kommer och säger ‘Herre, Herre’, Jesus kommer att säga gå bort från mig.

  Jesus lever mitt ibland oss, Han vill ha alla sina barn till sig, utan honom så kan vi inte ens försöka hjälpa våra medmänniskor utan att gå under i förtvivlan, men om han inte bor i ditt hjärta så finns han inte.

  HUR BORNAGAIN DU ÄN HAR VARIT: “VADHELST NI HAR GJORT FÖR DEN MINSTA AV MINA BRÖDER, DET HAR NI GJORT FÖR MIG”. DETTA är vad som avgör det hela, något som alla innerst inne VET! Gud sörjer att Jesus står med utsträckta händer och ingen vill komma, men de som gör det, ägnar sig åt att JAGA ANDRA KRISTNA PÅ SAJTER, att leta villoandar osv!

  Ska vi inte pröva andarna då? JO, men om all den energi som ägnas åt att förhärliga sig själv genom att triumfera över ateister, andra kristna osv istället ägnades åt att gå ut med Jesu Budskap, att ge bort av sig själv, så skulle man kanske få möta Jesus i sitt hjärta. Istälet för att misslynt undra varför Gud har övergivit en och avfalla i tron! JESUS ÖVERGER DIG ALDRIG! ALDRIG! DET ÄR VI SOM ÖVERGER HONOM.

  Jag är inte arg, inte heller är jag något i mig själv. Jag försöker inte förhäva mig själv, jag talar detta för att Han tvingar Mig. Han tvingar mig att få spott och spe, från alla håll. Men vad gör det…

  Än EN GÅNG: JESUS ÖVERGER ALDRIG NÅGONSIN NÅGON. VAD DE ÄN PÅSTÅR. DET ÄR VI SOM ÖVERGER HONOM. Att slockna i tron har INGENTING med Jesus att göra, ingenting. Gud är inte döv, han har aldrig varit det…

  Förlåt mina kritiska ord.

  Jesu outsägliga nöd Vare Med Er Alla

 3. Hej Janne
  Ja man vill blanda religionerna och bereda väg för islam och /eller ett nytt tankesätt s a s.
  Religionstolerans och fred, vilken bra idé, det är bara det att det kommer vare sig bli det ena eller det andra, det vet vi ju.

  Det nya är ju att fundamentalisterna (vi) kommer att bli förföljda, det är så föföljelserna kommer att ske, fortsätta. Det är de troende kristna som kommer att dödas denna gång.

  Söndra o härska är de bra på, och de gör det många gånger på ett förfinast sätt eller också finns det otaliga människor som är okunniga om systemet eftersom de inte reagerar eller de finner sig i allt.

  Inte bra.

  FN- ser ut som Antikrist…. Det kommer att ske otäcka saker framöver, därför får vi hålla oss till Guds Ord och vara trygga i det och honom.
  /Maria

 4. Ground Zero moskén är en media kampanj lanserad CFR, USA:s kanske inflytelserikaste tankesmedja.

  Alla figurerna i historien är CFR medlmmar (utom pastorn, möjligtvis!).

  Poängen är inte att anklaga Islamismen(som man egentligen redan gjort i 10 års krig!), utan att medla mellan “bokens tre religioner” och bereda rum för synkretismen i FN religionsprogrammet Interfaith Dialogue. Imamen har fått Interfaithpriset.

  Cordoba House, som moskén kallas, manar till “religionstolerans” och “fred”, som brukar antydas rådde i det historiska Cordoba under medeltiden, när Spanien var arabiskt.

  För att få muslimer och kristna att gå i mitten, målar man ut extremer och fundamentalister i media – i det här fallet pastorn och afghaner på video som skriker etc. Folk ska säga – “Titta vilka typer! Fundamentalismen är farlig, och kan bara lösas med religionstolerans och religionsdialog…!”

  (Vilka har hetsat upp fundamentalister, mer än USA:s utrikespolitik? Den som till stor del styrs av CFR? Är det kanske istället pastorn i en liten kyrka i Florida, måhända?)

  (Kampanjtricket)

  Så har det gått till i kampanjvärlden i flera tusen år!
  *Söndra och härska* heter kampanjtricket, som innebär att man först hetsar folk mot varandra, för att senare få dem att gå tillsammans, under en ny flagg.

  Den nya flaggen är FN – de religiösa mänskliga rättigheter, som begränsar folks trosutrymme och religionsfrihet. Tolerans är att inte ifrågasätta andras tro. Vilken nu än den kan vara.

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.