..Inte längre syndens träl. FRIHET i KRISTUS

 

Foto Maria

Foto Maria

Man kan ha haft en dålig jordmån att ha vuxit upp i, men man kan ha klarat av att få det inre vackert ändå. Kanhända man känt av fångenskap men kommit ut i FRIHET- hos Jesus.

Man är inte längre syndens träl. Synden och du kan ha levt i en mörk natt som nu har flytt och solljus och en ny dag har grytt.

*Du kan ropa då du känner Jesus: ” Jesus håll mig vid ditt kors, Där en dyrbar källa, På Golgata synes fritt, För envar uppvälla.*/ Fanny Crosby/

Den härlighet som finns i Jesus kommer att stråla ut till världen genom alla hans lärjungar. Jesus gläder sig över dig och alla de troende som har ett brinnande hjärta för honom och som sprider hans härlighet omkring sig.

Den som skäms för mig och mina ord, honom skall Människosonen skämmas för, när han kommer i sin och sin Faders och de heliga änglarnas härlighet.
Men uppfylld av den helige Ande såg han upp mot himlen och fick se Guds härlighet och Jesus som stod på Guds högra sida.
Genom honom har vi också tillträde till den nåd som vi nu står i, och vi jublar i hoppet om Guds härlighet.
Vi är alltså genom dopet till döden begravda med honom, för att också vi skall leva det nya livet, liksom Kristus uppväcktes från de döda genom Faderns härlighet.

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.