Synden i homosexualiteten. Guds Ord.

 

Foto Maria

Foto Maria

En ny form av hjärnhinneinflammation har skördat sju liv i USA sedan 2010. Hittills har bara män som har sex med män drabbats. Nu varnar Smittskyddsinstituten även i Sverige efter att flera fall upptäckts i bland annat Berlin och Paris.

Meningokock C upptäcktes i New York 2010 och har smittat 22 personer under de tre år den varit känd. Samtliga har varit män som har sex med män och hälften av de smittade HIV-positiva. Sjukdomen sprids dock inte genom sex utan är luftburen. Varför endast homosexuella män drabbats än så länge gäckar smittskyddsinsitut i flera länder.
LÄS resten av artikeln här:
************
Det är inte så konstigt egentligen att förstå varför sådana här saker sker, det sker för att Gud sagt att människan  skall vara tillsammans som man och kvinna inte som man och man eller kvinna och kvinna.
1 Mos 1:27 Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, OBS!  till man och kvinna skapade han dem. 28 Gud välsignade dem och sade till dem: “Var fruktsamma och föröka er och uppfyll jorden! Lägg den under er och råd över fiskarna i havet, över fåglarna under himlen och över alla djur som rör sig på jorden!”
Gud sade aldrig att han ville att man och man eller kvinna och kvinna skulle vara ETT. Men så tror man idag och det är faktiskt fel, även om det låter korkat och förlegat, men GUD är inte korkad! Man kan inte ha vilken partner som helst. /Man kanske kan men det är inte bra/.
OBS!  3 Mos 20:13 Om en man ligger med en annan man som en man ligger med en kvinna, begår de en avskyvärd handling. De skall straffas med döden. De bär på blodskuld.
Vad kan den döden bestå utav? Sjukdom? Som inte går att bota…..
 22 Och HERREN Gud formade en kvinna av revbenet som han tagit av mannen och förde henne fram till honom. 23 Mannen sade:

“Denna är nu ben av mina ben och kött av mitt kött
Hon skall heta kvinna, ty av man har hon tagits.”
24 Därför skall en man lämna sin far och sin mor och hålla sig till sin hustru, och de skall bli ett kött.
Läs för övrigt här nedan en predikan av Åke Green som kan förklara detta på djupet och där finns alla bibelorden som Gud gett oss som lag och som vi skall följa.
/Maria

4 thoughts on “Synden i homosexualiteten. Guds Ord.

 1. Hej ja jag läste intervjun och han var på nyheterna ikväll, vad otäckt det känns med hans uttalanden- Ja de kanske förlåter syndarna och låter dem ha pridefestivaler. Det är så inne nu för tiden men vi är i de sista tiderna- Sodom och Gomorra.
  Det är väl inte långt till de nästa steg som de kommer att ta- jag är inte förvånad över någonting längre, det har gått alldeles för långt, RKK är verkligen smutsig och resten av världen också. Fy.
  /Maria

 2. Påven säger i en ny intervju att om homosexuella präster biktar sig, ber om förlåtelse, då glömmer Gud synden. “Så ska vi se det inom RKK.”

  Homosex är utomäktenskapligt sex och därför synd. Drar man ut påvemoralen lite blir så att den som biktar sig för sina homosex-eskapader som präst, får förlåtelse. Och mer är det inte med det.

  RKK framöver

  Jag undrar om RKK kommer att kunna vända skutan till att viga homosexuella präster och döpa samkönade familjer? Det verkar lite långt ifrån idag, men man vet ju att världen behöver en kyrka som kan tvätta dess moral i kristna färger. Det är ju RKK:s starka sida!

  http://news.yahoo.com/pope-says-gays-must-not-judged-marginalized-110838664.html

 3. Jaha det var en minoritet som ogillade paraden, ja det går ju framåt för homosexualiteten på de flesta håll i världen, hur skall kärnfamiljen överleva? Inte alls. Vi kallas tydligen för religiösa fundamentalister- jag är ju inte religiös! Ja vi är många som undrar varför de ska kunna ta kål på alla människor och om de inte förstått GUDS ORD.

  *Sveriges EU-minister Birgitta Ohlsson (FP) utsattes för en äggkastningsattack under sitt deltagande i Litauens prideparad.

  – Det fanns folk som kastade ägg på oss, olika typer av högerextremister och religiösa fundamentalister, men de var i minoritet och det är jag väldigt lycklig över, säger ministern till DN.

  Birgitta Ohlsson befinner sig i Litauens huvudstad Vilnius för att delta i landets prideparad, som hon engagerat sig i under flera år. Hon gick långt fram i tåget och träffades av de ägg som flera personer kastade mot Pridedeltagarna. När DN når henne per telefon har hon precis hållit tal.

  – Jag passade på att fördöma den nya ryska lagen i talet, det pågår en oerhört obehaglig utveckling där. Vi marscherade i dag för dem som inte får marschera och de flesta i Vilnius var väldigt positiva, säger Birgitta Ohlsson.*

  /Maria

 4. Religiösa och extremister gillar inte Pride i DN idag

  EU-ministern Birgitta Ohlsson fick ägg på sig under Prideparaden i Litauen. Det var en minoritet som ogillar homosexparader, och hon var lättad över det.

  Kasta ägg på stolta ofruktsamma, det var en viss ironi i det!

  Det är för mycket människor på planeten, säger politiken. Gud sa: uppfyll jorden. Säger Gud något måste vi hävda motsatsen och säga att det är moraliskt.

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/fp-politiker-aggades-pa-prideparad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.