Frälsningens gåva. /Med glädje trampa korsets törnestig. Jesus är HERRE.

 

Foto Maria

Foto Maria

Att leva nära Gud och att vara i hans närvaro ständigt, det är livet! Och planen för en troendes liv är att TJÄNA Gud. Underbart är det att veta att han valt oss, vi har inte valt honom. Han har valt oss för att vi ska tjäna honom och gå ut och bära frukt, sådan frukt som består. Johannes  ev 15:16 /      Mitt hjärta brinner av tacksamhet och kärlek för frälsningen, jag kan aldrig någonsin tacka tillräckligt för frälsningens gåva, som jag fick av nåd!

*

**Vad är som gör att nu mitt hjärta brinner, Av tacksamhet och himmelsk salighet? Vad är som gör att sorgen snart försvinner, Som trängt till hjärtat, låt mig säga det!

Vad är det som gör att jag kan framåt ila, Fast mänskor städse söka  hindra mig? Hur kan jag mitt i nöden njuta vila, Med glädje trampa korsets törnestig?** / 2 verser av 4 av Okänd

/Maria

Foto Maria

Foto Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.