Hjärtats inställning /Positivitet

 jesus_034_small.jpgHar du mött människor som klagar mycket? Har du mött människor som tycker att allt är ett elände och de talar bara negativt….

Sådan behöver man inte alls vara, för det är egentligen en lögn. Det är något man tagit emot och lärt sig att så ska det vara. Det är oerhört många människor som lever i lögnen idag. Det är en sorg att se att så många nästan hänger sig åt, och skryter om, hur negativa de är.

Då kan jag säga: När man vandrat i Jesu kärlek ett tag, så vet man varifrån lögnerna kommer och hur man kan förändras i sitt inre. Är du positiv + eller är du negativ- ?

Om och när du söker Jesus så kommer du efter ett tag att ha så mycket positivitet att det formligen flödar över. Då ÄR ingenting svårt, då ser du med Guds ögon på varje situation, OCH; DU LÄR dig att tänka positivt, och att ha en ande som är glad, trots besvärligheter! Glöm gamla hjulspår och gammalt tänkande! Gå in i något NYTT!  

 *Ett folk som har sina rötter i Kristus måste ständigt hämta styrka och förnyelse i hans liv.* /CR

*Molnet är framsidan av Guds tron. Bakom molnet står ju Herren. Varför suckar du så tungt? Ängslig oro vike fjärran då hans hjärta är så lugnt.*  /E Gustafsson

 

One thought on “Hjärtats inställning /Positivitet

  1. Det är tragiskt när man möter kristna som ständigt har denna klagan i sig. En som hjälper mej mycket att se livet från Jesus synvinkel är Joyce Meyer. Hennes böcker rekommenderas till alla dem som gärna ser livet från en skuggig sida.
    Gläd alltid i Herren!!

Comments are closed.