Hjärtats inst/ My heart belongs to Jesus

 

*

Människor kan sänka oss men Jesus lyfter oss. My heart belongs to Jesus.Och när han lyfter oss kan ingen sänka oss mer. I never going back again. Man kan söka efter vänner överallt men människor vänder ryggen till. I never going back again. Den som aldrig vänder ryggen till heter: Jesus. Det är Jesus som är det nya livet. Never reflected to the past.

*
Jesus gör livet så rikt och meningsfullt, ja han är allt för mig, jag önskar att alla ville möta hans kärleksfulla ögon och se in däri. Men att möta hans blick kan vara svårt, för hans kärlek är så speciell. In heaven is a place for you and me!

När problemen blir för stora hjälper han med kraft i tid och ger stor frid.
Jesus går hand i hand med mig, men ibland vill jag rusa iväg, då drar han mig tätt intill sig och säger : Stilla dig.

I have made my choice: Jesus. När satan försöker fånga mig och göra mig till intet- Jesus är försvararen och kommer till min hjälp.

Om och om igen får jag känna Jesus omsorg, och jag behöver inte vara rädd, för han känner mig och kommer till min hjälp.
Min tro fick växa och jag med den, Hans rena kärlek är min, Ty jag är hans till evig tid. Forever he is mine.

Den allra värsta syndare få komma in i hans trgga famn! Tänk på rövaren på korsets träd: Blev frälst på Jesu bud!
Det finns plats för alla hos Gud, Lev inte längre som om livet här är allt!
Han vill se dig i det vita silket klädd! -Never go back again!

/Maria/ Ljuvlig frid och vila väntar. Give your heart to Jesus.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.