Helvetet / Himmel eller helvete? D Wilkerson Video

 

 

Det är ju märkligt att man inte vill veta mer om både frälsning och om hur det blir om man INTE är frälst. I vår länstidning så stod det nyss om att det finns ett helvete, men det är inte en plats utan en situation. Konstigt då! att Jesus själv talar om ett helvete som en plats.

Vidare är det verkligen hemskt att man vilseleder människor och säger dem att bara man är en “god” människa så går allt bra.

Och det skrivs i tidningen jag har framför mig att livet kan vara ett himmelrike eller ett helvete.

Då vill jag visa dessa rader:

”Men det kommer en vredens dag då Gud ska vara alla människors rättvisa domare. Var och en skall få den lön han förtjänar.”/Rom 2:5-6 Vredens dag handlar också om helvetet där Jesus säger att många kommer att hamna.

”Förstår du inte att du kan välja din egen herre? Du kan välja synden och dö, eller också lydnaden (frälsningen och tillhörigheten med Gud) och bli frikänd.” /Rom 6:16

Detta är bara ett fåtal bibelställen, det finns många fler, som talar om himmelen som slutstationen. Läs bibeln och lär dig om vad som gäller efter detta livet här på jorden. Bli frälst. Det finns verkligen skäl att tänka till om detta livsviktiga, särskilt om man läser bibeln och tar till sig vad Jesus säger.

Dave Wilkerson Sermon on Hell and God’s Judgment :
<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/LNVqMClOazA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Tillhör du Jesus?      /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.