Hälsa/Varning för hårfärgning/Ekologiskt alternativ ,,,

 

Varning ! för hårfärgning:     /det finns ekologiska alternativ

Bara några minuter efter att Julie McCabe, 38, färgat sitt hår med medlet L’Oreal Preference drabbades hon av en hjärtattack. På sjukhuset i Keighley i England föll hon i koma.

Läkarna har konstaterat att hon har drabbats av en allergisk reaktion på en av kemikalierna i produkten och har förvarnat hennes familj på att hon kanske aldrig kommer att vakna upp.

– För min dotters och andra kvinnors skull lovar jag att få den här kemikalien förbjuden i Storbritannien, säger Julie McCabes pappa Keith Miller enligt The Sun.

Staffan Dicksonhttp://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article13962930.ab

_____Visst vill man vara  fin och man färgar eller tonar håret. Så har också jag gjort. Sist jag skulle tona håret på den salong jag går på, så fick jag oerhörda slags stickningar i ansiktet. Det är tydligen början till överkänslighet och då bör man akta sig noga. Därför har jag letat upp en frisör som klipper och färgar/tonar ekologiskt, dvs med vanliga växter. Det finns alltså ett ekologiskt alternativ.,,,, i Västerås om du bor där, salongen heter Hårrullen.  /Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.