Han är uppstånden /Faderns rätt

 

witns013.gif  I Jesus blir ditt liv förändrat.

Vem har total kontroll? Har du total kontroll? Har världens ledare det? Tror vi människor att vi kan styra och ställa som vi vill?

Nej, det kan vi INTE. Vi bara tror det, för vi tror att vi kan göra saker och säga saker och vara sådana som världen vill att vi ska vara. Men, vi glömmer ju i så fall bort GUD i det hela. JESUS SÄGER:

 ” Fadern älskar mig därför att jag ger mitt liv för att sedan få det tillbaka. Ingen kan döda mig utan min tillåtelse, jag ger mitt liv frivilligt. Jag har rätt och makt att ge det när jag vill, och också rätt och makt att ta tillbaka det. Fadern har gett mig den rätten.”/Joh 10:17-18/

Vad säger detta bibelord dig? Jesus talar om sin kommande död och uppståndelse, som är Guds plan för världens frälsning och står under hans totala kontroll.

Om Jesus BARA hade varit en människa skulle vi kunna betrakta honom som en dåre, (ungefär så som de otroende betraktar den troende), eftersom han sade sig vara GUD. Men de under han utförde visade att han talde sanning. Vill inte DU se JESU UNDER i DITT LIV?

De religiösa på den tiden då Jesus levde, betraktade Jesus som en dåre, och försökte passa in Jesus i de ramar de hade gjort och de försökte begränsa hans möjligheter. Han visste ju att han skulle uppstå igen…MEN Jesus lät sig inte hindras av deras trångsynta inställning..

Därför skall INTE vi heller, de troende, heller hindras av människors syn på oss och på den tro på Jesus som vi har. FÖR vi VET att han kan göra UNDER, vi vet att han gör MIRAKEL i människors liv. Halleluja!

Jag har personligen fått se många människor bli frälsta och att de kommit och kapitulerat inför GUDS KÄRLEK. Skulle jag då kunna förneka att under sker? Nej.

GUD har all KONTROLL, vare sig vi vill det eller ej. Jesus Kristus föredrog att kallas Människosonen, det namnet understryker att han är människa, men sättet han sa det på vittnade om att han också var gudomlig. Om detta tvistar de lärde, och de lär väl hålla på länge än, att fråga sig vem Jesus var då …. för de fattar väl inte att han LEVER idag. Det är så sorgligt att veta att så många människor går omkring på denna jorden och tror att allt de vill är att skaffa sig saker, tro på evolutionen, och på en bättre värld. Den troende vet något helt annat.

Jesus lever idag och kan utföra mirakel, bara vi tror. Detta borde alla få veta. Det kostar på att evangelisera, men Jesus sade inte att det skullevara LÄTT, han sade bara att vi skall utföra det HAN vill.

*Du, Gud, är både början och slutet. Du är målet för min vandring och du är vägen som jag går dit.* /Eugene Peterson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.