Evangelium / Himmelsfärd?

 Febrilt arbetande eller sittande i lugn och ro och inväntar himmelsfärd? Ja den frågan ställer jag till alla troende idag. För den frågan är ju mycket aktuell. VILL vi verkligen påverka hela världen med vår tro och få människor på den smala vägen, eller vill vi bara, eftersom vi tror vi ska till himmelen, bara sitta ner och ta det lugnt i den trygga förvissningen om vårt frälsningsunder?

Kan vi se att det finns tusenden som vi borde nå, på ena eller andra sättet? Det finns hur mycket som helst att göra och det handlar om att lyssna till den helige Ande. Den helige Ande kanske har velat nå just DIG, för att gå ut med ordet, men du kanske inte har hört det. Hur som helst så anser jag att det är alldeles för många som har en sk söndagstro bland de kristna.

Och det är ju alldeles förfärligt! För Jesus har ju faktiskt uttryckligen bett oss att gå ut med evangelium! Jesus säger: “Ni forskar i Skrifterna för ni tror att de ger er evigt liv. Men Skrifterna pekar på mig och ändå vill ni inte komma till mig så att jag får ge er evigt liv.” /Joh 5:39/

Det finns många religiösa ledare idag också som forskar hit och dit och ger människor falska budskap, och det finns många som älskar att höra sin egen röst predika. Här föreliogger massor med fel, då man bara vill vara en sk öronkliare, att ge människor det de vill höra, men inte ifrågasätta eller undervisa om vem Jesus verkligen är. Kommentera gärna och säg hur du tycker det ska vara.

Undrar du varför det inte är mer av väckelse på gång? Det är inte så konstigt att det är som det är i Sverige, för inte många vill tala om den sanning som Jesus har i sitt ord. Det är illa och en skam.

*Bön är att vara tillsammans med Gud, och då händer det något med vår personlighet.* /B Karlsson.

Ja när vi är tillsammans med Gud i bön, då händer det saker, men alla vill inte vara i bön….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.