Framtiden och väckelsen

 

diedforbut1.gif  Brinn för Jesus!

 

 

Hej på er. Regnet öser ner här hos mig…hoppas på bättre väder. Något jag vill skriva om idag är väckelse, för det behöver Sverige, och alla andra länder också. 

Men om jag går till min egen stad så ser jag hur fattiga människor är då det gäller tro. Det sker så mycket hemskt här, och flera knivmord har vi fått läsa om…Jag skulle verkligen önska, ja jag ber om, att ungdomarna blir väckta och får tro.

Om de fick en tro så skulle det inte ske några mord. Det skulle inte vara några råa butiksrån eller andra rån i staden. Det skulle heller inte gå ungdomar redlöst berusade på gator och torg, och inga råa slagsmål.

Detta är ingen utopi, utan en verklighet som skulle vara underbar att vistas i. Människor skulle bli helade och friska och vi skulle slippa fängelserna..Vill inte folk ha detta? Jesus säger gång på gång i sitt ord:

“Jag lovar er att den som lyssnar till mina ord och tror på Gud som har sänt mig, han har evigt liv och kommer aldrig att dömas för sina synder, utan har redan gått över från döden til livet. Och jag försäkrar er att den tid kommer, ja den är faktiskt redan här, när de döda ska höra Guds Sons röst, och de som lyssnar ska leva.” /Joh 5:24-25/

Ja så säger Jesus, att de andligt döda ska höra hans röst, förstå och ta emot honom. Alla som tar emot Guds Ord får evigt liv. Men då är det ju konstigt att inte fler blir frälsta..Nej egentligen inte, för i många församlingar finns det inga väckelsemöten längre, där sitter för det mesta bara redan frälsta! Kommer det in folk från gatan, som vill höra Guds ord och vända om?

Nej, de vågar sig inte in, och vågar de sig in, så är det inte alla som blir väl emottagna, de duger inte att få höra Guds ord, för de kanske har fel kläder eller för många piercingar eller stinker illa. Ja jag har sett en del och därför reagerar jag.. Men väckelse VILL jag ha och det är vår ständiga bön i vår familj….VILL DU ha väckelse? Kommentera gärna detta inlägg!

Ställ dig frågan: “Vad skulle Jesus vilja att jag gjorde?”

 

4 thoughts on “Framtiden och väckelsen

  1. Hej Andreas. Texten längst ner på inlägget (ibland finns det en sådan där)är en engelsk text som talar om just om aktuella tankar i samband med inlägget, kanske man vill läsa engelska också. Ja det är av en författare/diktare från en bok jag har. Jag tycker de säger mycket de orden. Tack för ditt besök här, återkom gärna…Hälsn f Maria

  2. Hej Bertil Tack för ditt besök här! Ja vägen är smal, och det är fruktansvärt att veta att så många missar vägen av de vänner, bekanta och släktingar man har. Det är underligt att de inte lyssnar på en då man berättar allt man vet och kan peka på under i våra liv. Be och tacka är det enda man kan göra för vännerna. Och i bibeln står ju det att Du och HELA ditt hus ska bli frälst! Det gäller våra nära i våra familjer och det är gott att veta, för jag har en son som inte är frälst, jag pratade med honom i dag om detta, och han säger att OK, då blir jag väl frälst då…sedan…. Hälsn f Maria Blessings!

  3. Fattar inte din engelska rad längst ned i inlägget. Är det nåt citat från nån gubbe eller? Eller är det en översättning av hela inlägget, i sånt fall blev det en kort en, he he.

  4. Vägen till evigt liv är smal och vägen till fördärv bred, ja de går ju ann men sen kommer det som jag tycker känns jobbigt. Få är dom som finner den, Jag har ju massor med vänner som inte är på den vägen och snart är det för sent! Bertil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.