Hälsa/Narkolepsioffer/Sverige

 

Ångestfyllt att vaccinera sig säger Annika Linde

by Rune Lanestrand

Smittskyddsinstitutets Annika Linde oroar sig nu för att det har blivit ångestfyllt att vaccinera sig. Så mycket har hon i alla fall förstått.
Men det har inte gått in att det är hennes eget svek, när hon tillsammans med ansvariga myndigheter okritiskt släppte fram det kliniskt oprövade Pandemix mot svininfluensan, som är orsaken.
Det är bra att svenska folket som har en övertro på myndigheter vaknar till och tänker själv. Det är naturligt att folk blir skeptiska när Smittskyddsinstitutet, Läkemedelsverket, Socialstyrelsen, och hälsominisiter Maria Larsson i skön förening med lydmedia, som oreserverat läste upp läkemedelsbolagens pressmeddelande, triggade igång en aldrig tidgare skådad landsomfattande hysteri mot svininfluenasan.
Kampanjen gav resultat. Sverige har i dag hälften av Europas samlade narkolepsioffer efter en mer eller mindre påhittade pandemi som visade sig inte vara värre än den årliga influensan.
Här kan du lyssna till Ulf Elvings intervju med Annika Linde där han belräftar att hon själv inte tar sprutor mot influensa och inte heller använder handsprit. Samtidgt gick hon ut och rekommenderade detta till allmänhten.

http://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/

 

/Maria

Din åsikt?


 

 

2 thoughts on “Hälsa/Narkolepsioffer/Sverige

 1. Hej Marie! Visst är det ansvarslöst att gå ut med falska uppgifter om en pandemi, vet man vad pandemi är? Förr klassificerades det som 100000 tals döda…..Myndigheterna kan man inte lita på snarare helst på Gud. jag har icke vaccinerat mig på ca 35 år och tänker inte göra det heller. Jag har många kroniska sjukdomar men jag är nästan aldrig influensaliggande. Hur förklarar man det?
  Annika Linde skall skämmas tycker jag.
  Ja jag vill ta upp alla sådana saker som sker i samhället som man skall tänka till om. Tack till dem som vågar skrika till! Rune L t ex
  Kram f Maria

 2. Det är ansvarslöst mot folk att uppmana till vaccinering,när vaccinet inte ens var testat innan!Tänk så många som drabbades!
  Det är inte bara Sverige som reagerat på denna stora miss,utan hela Norden,vill jag påstå.Jag har tappat tron för myndigheterna efter dessa händelser.
  Jag skulle må dåligt om jag var Annika Linde!
  Tack Maria att det kommer till tals igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.