Hälsa och helanden /Vidrörda

 pray12s1.gif

Ropar du efter HELANDE? Det är många som gör det över hela jorden, jag också. Idag, i våra tider, kan människor vittna om att de blivit helade, lika väl som de blev helade av Jesus, på Jesu tid, då han gick på jorden.

Läkedomsundren ter sig olika.Ibland reste Jesus upp en sjuk genom sitt ord utan att röra vid denne person, och andra gånger använde han något hjälpmedel för att erbjuda hälsa.

Ena gången var läkedomen ögonblicklig och andra gånger fick den sjuke gå för att i tro invänta synliga bevis på vad som skulle komma.Åter andra får använda trons bön för att komma in i helandet.

Jag har tro för mitt helande och tackar Herren för att han kommer att göra under. Vi får inte ge upp utan tro Gud om under och mirakel. Helandets gåvor kommer aldrig att bli överflödiga, människor formligen skriker efter helande, men det är så många som inte vet att Jesus helar människor från sjukdom.

 Det är också sådant som den otroende inte vet så mycket om, och inte riktigt kan fatta att man kan bli frisk, idag. De flesta tror att sådant är dumt snack och att sådant kan ju inte ske. Men se, det kan det.

Vi kan be för varandra om helande och helande kan ske och sker. Det är underbart vad Jesus gör. Det finns alltså helande- i Jesu namn och kraft. I bibeln finns massor av ställen att läsa där Jesus helar människor, ja de blir verkligen vidrörda av Jesus och helade.

I Matteus evangelum och i Markus, och i Lukas och Johannes och Apg kan du läsa om under. Jesus har stor omsorg om oss alla och han bryr sig inte om vare sig vi är rika eller fattiga, unga eller gamla, eller syndare eller något slags helgon, alla kan bli vidrörda av hans kraft. Ingen är utom räckhåll för hans kärleksfulla beröring.

*Och allt folket sökte att få röra vid honom, ty kraft gick ut ifrån honom och botade alla.” */Luk 6:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.