Hälsa och helanden/ Under HANS KONTROLL. Tro.

 

*

Vad är Sjögrens Syndrom?

Om det kan du läsa i länken nedan, och det är många många som är drabbade av den sjukdomen. Idag har jag fått besked att jag även har den sjukdomen, det visste jag ju innan, sedan flera år tillbaka, men nu har man satt den på papper s a s, och jag väntar mig att få hjälp med värken...Sjögrens och svår Fibro, vilken blandning! Jaha, det var det….Att allt är en enda röra i kroppen..jaja. Jag väntar på Herrens ingripande angående allt som är fel.

      https://reumatikerforbundet.org/reumatism/diagnoser/sjogrens-syndrom/ 

      

                                                                           *
Lukas 6:19 :  När den helande kraften i Jesus blev känd kom folk i skaror bara för att få ta på honom. För många var han bara en symbol för tur, en aktör som kunde fängsla och roa eller en folkkär illusionist. I stället för längtan efter Guds förlåtelse och kärlek kom många till Jesus för att bli botade till kroppen eller av nyfikenhet på skådespelet runt Jesus.
En del betraktar fortfarande Gud som en universums trolldoktor och bön som smärtlindring eller formeln som får honom att agera. MEN Gud är INGEN trollkarl! Han är Mästaren! Bön är inte ett sätt att kontrollera honom, utan ett sätt för oss att ställa oss under hans kontroll.

/Maria

 

6 thoughts on “Hälsa och helanden/ Under HANS KONTROLL. Tro.

 1. Hej Marie,
  det är fruktansvärt att känna så, jag vet verkligen vad du menar. Nej Jesus sviker oss aldrig, det har både du och jag fått se, han är alltid med, och gör olika saker för oss i SIN TID. Vi får bara tacka och vara glada för alla hans välsignelser. Jag är så glad för din skull!! Prisa Gud. Det är underbart att du är med och ber för behövande människor, för bön gör underverk, det är inte alla som vet det.
  Gud är god!
  tack för dina ord Marie, de värmer mig.Gud välsigne dig.
  Varm Kram!
  /Maria

 2. Jag var så sjuk i 8 år…Trodde ibland att jag inte skulle överleva från dag till dag under långa perioder.Via denna Jesus sajt fick jag ständig förbön!
  Jesus helar,det har han lovat!Det kanske är, inte när vi vill,utan endast då det är rätt tid för Honom,men han sviker oss aldrig!Var förvissad om det!
  Jag är så lycklig i dag över att jag tillfrisknat att orden räcker inte till!
  Jag prisar Herren varje morgon och kväll för helandet.
  Är förebedjare för många människor i dag.Tack för denna välsignade sajt,Maria!

 3. Hej Marie!
  Sjögren…s
  inget kul alls, nej, men det är så underbart att veta att Gud är med i allt. Ja Jesus helar och botar och vägarna dit är ibland väldigt märkliga.
  Att be är ett under i sig och att veta att Gud hör bön.Så vi får tacka för varandra och tacka för helande, det är väl gott.
  Tack för ditt besök här, det är glädjande!
  Gud välsigne dig/du har mail/
  Kram f Maria

 4. Kära Maria!

  Känner till Sjögren som tre av mina väninnor lider av.
  Ingen stress,så balanserat liv som möjligt och ändå slår det till ordentligt med jämna mellanrum.
  Jesus helar och botar.
  Jag har blivit helad flera ggr genom handpåläggning och bön!
  Jag ber oxå för dig Maria!
  Gud välsigne dig!
  Kram//Marie

 5. Hej Janne, ja då fick du ju ytterligare tankar om hur god han är som visar oss vem han är. UNDERBART ATT VETA ATT vi är underställda Jesus och vi kan inte beordra honom något, vi är hans lärjungar och hans verktyg på jorden. HAN gör det HAN vill, vi gör inte som vi vill om vi är troende. Vi går hans väg i allt.
  Gud är så god!
  Gud välsigne dig!
  /Maria

 6. Fantistiskt!

  Jag var just på en biblegrupp ikväll och vi diskuterade exakt denna fråga (i Markusevangeliet) för ca 10 minuter sedan!. Jesus är ingen trollkarl, som vi kan beordra att göra konster för vår skull. Att vi tänker så är kommer av den frukt på visdomens förledande träd Adam och Eva åt av. Och som vi har kvar någonstans där inne i gömmorna.

  Tron är Guds underbara gåva och Jesus är fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.