Bibeln/ berättar för dig! om allt du borde veta

 

*

Den yttersta dagen och den yttersta domen har vi inte sett ännu, men det kommer, och det är märkligt att man inte vill ta till sig detta faktum, det kommer ju att ske. Därför är ju också tiden kort. Det är inte många som talar om detta, så människor i samhällena/nationerna… får ju ingen tid att reflektera över detta och veta hur de ska bekanta sig med det som faktiskt står att läsa om i bibeln.
Gråta och skära tänder är ett uttryck för djupaste förtvivlan/desperation/, och har du varit förtvivlad/desperat någon gång då kan man förstå hur många gånger värre det blir då man förstår att man är på väg mot en dom- hur god man än har varit. Felet är att man ju inte tagit emot Jesus i sitt hjärta och accepterat honom som Herre.

Var och en själv är ansvarig för sin andliga situation, men vad gör man då man absolut inget vet? Ja vad ska man göra? Vad hade jag gjort? vet ej,  och varför finns det de som evangeliserar och berättar om Tro på Jesus Kristus, jo det kan du räkna ut här i raderna. Det är livsviktigt att kunna ta ett beslut om att följa Jesus. Så är det.

Det kan sägas många gånger det du läst här men det kan inte sägas för många gånger, För den oförberedde finns det ingen tid att fundera då Jesus kommer tillbaka.

Bibelord: Matteus 24 handlar om tiden för Jesu återkomst

(och Mark 13:21-31; Luk 21:25-33)
Matteus 24:50-51
50 då skall hans herre komma en dag när tjänaren inte väntar honom och i en stund han inte känner till 51 och hugga honom i stycken och låta honom få sin plats bland hycklare. Där skall man gråta och skära tänder.

Och; Om vi är förberedda, säger Jesus, då kan vi förbli honom trogna, och inte falla för villolärare i de sista tiderna.

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.