Gudsfruktan / Ledd i kärlek

  

*Visa mig, Herre, din väg; jag vill vandra i din sanning. Behåll mitt hjärta vid det ena, att jag fruktar ditt namn.* Ps 86:11

Vad kan denna psalm säga oss? Den handlar om sanning, godhet, trofasthet, rättvisa och frid. Och dessa ord och dess mening står aldrig i motsatsförhållande till varandra. De verkar i stället i samstämmighet, sida vid sida. De är det synliga uttrycket för rättfärdigheten här på jorden.

Och rättfärdigheten i sig är att man vet vem Gud är och högaktar honom, och det i sin tur får man då man blir frälst och ger sitt liv till Jesus.

Tror du Gud bryr sig om hur du gör då du väljer bostad, arbete, utbildning, partner? Ja det är väl klart han gör! Han vill ju hjälpa dig att välja rätt väg, för livet. Men alltför många gånger är det han som med tårar ser på människors val, de felaktiga, de som leder till en säker undergång, och han tänker:

 ‘VARFÖR blev inte JAG tillfrågad i bön? Jag kunde ha hjälpt i denna frågan, jag kunde ha visat en klar väg.’ Det finns alltid en väg som Gud har stakat ut, och den som är troende vet att gå den vägen, eller den troende får lära sig av misstagen och de stunder i olydnad som den haft: GUD VET BÄTTRE VILKEN VÄG SOM ÄR BÄST.

Gud vill visa oss hur mycket bättre HANS planer är än våra egna! Att alltid fråga Gud vad han vill varje dag, det är det bästa man kan få göra, och han står alltid bredvid oss och går både framför oss och bakom oss för att visa oss det som är rätt. /Maria

4 thoughts on “Gudsfruktan / Ledd i kärlek

 1. Hej Christian. Använd de adresser du fick, men jag menar såhär: om du har ett inlägg om dagen och pingar på de olika adresserna, så får du se till att de inte innehåller samma inlägg två ggr på SAMMA adress, (det finns de adresserna som innehåller t ex nybloggat eller twingly, fast på olika adresser.) hoppas du förstår hur jag menar.
  Pinga på och var välsignad! Hälsn f Maria
  Glöm inte du kan lägga in din sida på adress: Mer trafik! (har inte den exakta adressen framme. sök på Google)

 2. Använder denna numera! http://bloggping.com/ Då är dom övre inbakade.

  Använde http://rssping.ricercar.se/ denna tidigare och då skulle det pingas automatiskt men det uppstod för många fel så det fick bli ovanstående.

  “Se bara till att du inte pingar två ggr på samma adress” Vad då?

  Är det bara ett ping om dagen? Eller är det efter varje inlägg?
  Jag förstår inte riktigt.

  Ha det.
  Bless U.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.