Ett Guds barn /Stillhet, frid

 

Vintersol, vårsol och sommarsol..

Våren har sin förnyelse och sommarmånaden juni har kommit.

Det står i Ps 104:30 *Du förnyar jordens anlete.*

Den meningen kan vi ta till oss och tänka på, och vi finner nog att våren och försommaren betyder olika för många människor.

För en del betyder det stress då allt ska fixas iordning, man vill ju ha fint omkring sig och trädgårdar och båtar skall det fejas med…

Men det kan också bli ett tvång att hinna med så mycket som möjligt, och inte alltid tänker man på budskapet i orden om en ny vår. En ny vår är ju tiden för förnyelse och den förnyelsen kan få ske i våran inre människa.

Det viktiga är att vi finner en Gud som är vår Far och som vill att vi ska finna förändring och förnyelse i honom. Han är god emot oss och han vill oss alla så väl. Sommaren kommer nu även om det ibland kan vara regnigt (som idag hos mig)och sommaren vill man njuta utav så mycket så att också den kan bli lite av stress.

Då är det gott att tänka på Guds ord och ta till sig bibelord och verser och psalmer. VILA. STILLHET. RO.

 Ja så kan man få tänka och göra efter de orden. Den bönen som vi bör ha i vår och sommartider är att Gud skall FÖRNYA våra inren och låta ron få komma in i våra själar. Då mår vi så bra! Finna vila i JESUS.

Kram f Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.