Gudsfruktan /Guds tid!

  

Tror du att Gud har glömt dig? Tror du att han inte vill ha dig som sitt barn? Tror du att du inte är värdig hans kärlek? Tvekar du att tro? Gör INTE det!

För det är så här att du är hans älskade barn och du kan förstå i ditt hjärta att du är hans. Hela bibeln talar om hans kärlek till oss.

Han är kärleksfull och han vill uppmuntra dig att gå vidare, vidare, med honom. Alla behöver vi hans ord, Psaltaren 37:2 säger *LITA på Herren- då kommer han att ge dig vad ditt hjärta mest av allt önskar.!*

Om du följer detta ord kommer du att se vad Gud kommer att göra i ditt liv. Psaltaren 37:23-29 säger: *Herren leder goda människor, och han glädjer sig över varje steg de tar. Om de faller blir de inte liggande, för Herren fattar dem vid handen och reser upp dem.* Och i Psaltaren 37:34 kan vi läsa:

*Var inte otålig för att Herren inte gjort något än! Fortsätt på hans väg. Till slut kommer han att hedra dig och ge dig det land som han lovat dig, och du ska få se hur de onda förgås.*

Ja det kan vara svårt att tålmodigt vänta på Gud (jag vet), för vi väntar på en omdelbar förändring. Men Gud har lovat att den som underordnar sig hans tidtabell kommer att bli belönad. Petrus sa: *Om ni vill böja er och göra er små under Guds mäktiga hand så kommer han att upphöja er när hans tid är inne.* (1 Petr 5:6) Visa därför tålamod med det Gud har anförtrott åt dig.

Låt Gud bestämma den rätta tidpunkten för att förändra dina omständigheter. Ja, det är märkligt och fantastiskt att läsa dessa ord. Just så är det, vi rusar ofta iväg, för vi vill NU, inte sedan, men tänker inte på att GUD faktiskt ÄR den som bestämmer, INTE VI. Dessa ord vill jag ge dig idag, du som kanske väntar så enträget på Guds ingripande och plan för ditt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.