Ett Guds barn /Sanningen i Gud

 

Idag har Sverige firat midsommar, och alla handlare har varit så glaada, för det blev så mycket klirr i deras kassor.. och det har varit regn som vanligt…i alla fall hos mig en stor del av dagen.

Jag firar inte midsommar så jag har haft en vanlig dag..Däremot har jag funderat och läst och tackat Gud…för hans godhet.

När man går i väckelsetankar har man mycket att tänka på och att be för länder och människor. *Prövad kan en kristen bli- men aldrig övergiven.* /Emil Gustafsson.

JA prövad kan man bli , men som sagt aldrig övergiven. Gud överger oss aldrig, även om det stormar runt omkring oss. Gud är trofast och underbar för sina barn som älskar honom. Lär oss bedja: Ske din vilja. Ja att vi ska låta Herrens vilja ske i våra liv, det är i alla fall en självklarhet för mig, hur är det för dig? Människan har ej gjort Guds rike och skulle aldrig kunna göra det, och människan borde tillbe Fadersnamnet, namnet över alla namn.

Jesus sade: *Jag har kommit till världen för endast en sak: att vittna för sanningen./Joh 18:37, och vi har kommit till världen för att bli frälsta, för att gå Jesu väg, och för att vittna om honom, och sprida evangelium. Så just för att det är så, så borde vi inte ha några fritidsproblem eller andra saker som är mer värda att göra än detta!

 Jesus säger också:…den port är trång och den väg är smal som leder till livet…/Matt 7:14 och den smala vägen är alltid bäst, tänk på det. Så slutar mina ord här ikväll, och jag önskar dig välkommen tillbaka hit till sidan i morgon. Gud välsigne dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.