Guds kärlek till oss

 plqd.jpg

Be och lovsjunga får den kristne göra, hur mycket som helst och hur ofta som det bara är möjligt. Lever du så? Vet du om att Gud vill vara dig nära, 24 timmar om dygnet, dvs alltid, i alla tider.

Det är så underbart ljuvligt att få tala med honom, han lyssnar, han förstår. Han blir så glad då han hör vår röst som prisar honom, ber om råd, ropar på honom.

Då kommer han och han svarar oss och leder oss i allt, genom livet. För den som älskar Jesus sammanfallaer allt till det bästa. Det finns dalar och höjder och den kristne får stå på höjden och skåda Guds härlighet. Detta finns för DIG. NU. Idag är frälsningens dag. Ta emot Jesus!

Jesus är det Levande Ordet, den Levande Källan som vi får hämta kraft ur. Har DU en gång mött Gudsordet  så vet du snart att DU behöver det och Jesus personliga närvaro i ditt liv. Hans gåvor och hans vilja vill han visa dig.

Joh 14:23 säger: Om någon älskar mig, så håller han fast vid mitt ord.

Det är inte svårt att få tag i Guds ord. Det fordras vilja, beslutsamhet, att VILJA lära känna Jesus. Är du intresserad av att få veta vad Jesus vill för dig? Jag ber för att DU skall få lära känna honom, och få ett förvandlat liv. AMEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.