Gud i samhället./Alltid densamme

 proudchristian.gif

Tror du att Gud är densamme i dag som han alltid har varit, eller är han annorlunda? Gud vill vara med oss i våra liv! Han vill vara med dig varenda sekund, i ditt vardagsliv, i allt du gör och säger….

Jag tror att han är densamme som har gett oss sitt Ord Bibeln, och ingen annan. Jag tror också på att följa hans ord och rätta sig efter det han säger. Men det finns ett stort problem:

Det är inte många som vill följa det han säger i sitt Ord, det är ju så gammalt, så det behöver man väl inte bry sig om? Är det så Du kanske tänker? I så fall, så har du ännu en chans att tänka om! För: varje dag är frälsningens dag.

Jesus har också varnat för hur det går för dem som framhärdar i sina synder och inte tar emot Guds erbjudan om nåd. Ingen annan i Bibeln har varnat så mycket för det eviga straffet som Jesus har gjort. Och han har varnat för straffdomar mot länder och folk.  Varför dessa rader ovan? För att det finns katastrofer i världen, och människor tror att Gud inte kan göra något åt dessa, han vill varna alla till: att vända om…..

 Och då kommer man till frågan om varför inte människor bryr sig då? Att inte ta emot den frälsning som Gud gav genom Jesus Kristus, men ändå låtsas vara kristen och fira hans födelsedag, det måste ju vara en hädelse mot Gud. Detta sker i kyrkorna. Kyrkan inbillar människor att de är kristna och att omvändelse och dop inte behövs. De litar på sitt barndop och konfirmation i kyrkan. De lever och dör i tron på kyrkans falska lära, och går till helvetet.

OK, det var “hårda” ord, starka ord… men de behövs sägas. För det är precis så som sanningen ser ut. Människor går kvar i sin föreställningsvärld, fullproppade med lögner, OCH Jesus väntar på att människor skall ta reson, och upptäcka VEM HAN ÄR.

Vet DU vem han är?

Och: PROFETISKA BUDSKAP finns fortfarande under kategori 81 dvs: Profetiska budskap!

2 thoughts on “Gud i samhället./Alltid densamme

  1. Hej Sanna. TACK för din respons! Nej det är just det som är problemet: de som funnit Sanningen i Jesus,de vill inte ge vidare, de orkar kanske inte, de vill inte, det är obekvämt att stå upp för Guds ord. Men jag ger inte upp! Och inte du heller, hoppas o tror jag… Gud välsigne dig! /Hälsn f Maria

  2. Ja, de behöver sägas! Tack för att du, speciellt i den tid vi lever i, ge varningar och står upp för sanningen så att människor får chansen att vända om och ta emot den. (För inte blir det lättare för de människor som inte känner sanningen att ta emot den om vi som funnit den inte vittnar om den?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.