Att vittna om Jesus /Somna inte

 jesus_070_small.jpgVad använder man sin energi och tid till? Det är många som använder sin tid till att göra ganska så meningslösa saker, men i och för sig, så vet de ju inte om att det är meningslösa ting de sysslar med. Jag såg en trailer (förannonsering) på ett prgram i kväll som heter Parlamentet. Det tycks som om det skulle vara väldigt roligt att se, start i veckan… MEN: jag förfasar mig faktiskt. Det är inte så att jag inte har humor, för det har jag, men att se på sådant tycker jag är slöseri med tid, och att göra ner varandra och vara lustiga..och de tjänar dessutom grova pengar på eländet.Jag tycker också: att det är inte det minsta roligt. Så nu vet du vilken torris jag är…

OCH, jag tycker även att TV är energislukande och SÖVANDE. Vi har en tv stående, men vi ser mycket sällan, det blir mest sport, nyheter och en deckare då o då. Och det är inte alltid jag ser ett helt program, för jag sitter mest och läser Guds Ord, och jag sitter här vid datorn och skriver för DIG. Att vittna om JESUS.

Och det gör jag för att du skall få veta att det finns annat att fylla sin tid med. Det finns faktiskt en Gud som vill att du skall lyfta din blick och se uppåt, eller jag kan säga såhär: Han vill, önskar, att du skall fylla ditt hjärta med en önskan och längtan efter att få LÄRA KÄNNA Honom, Han som är din skapare. Han längtar efter din hörsamhet och dina böner från ditt nya ödmjuka hjärta.

Men: Tyvärr så är svenska folket, och många andra folk, nersövda av allaehanda saker, drycker, och förströelser. Och man matar på ordentligt från alla håll så att man inte skall få reda på den största sanningen av alla: JESUS LEVER. Varför? För att han är UPPSTÅNDEN.  Detta tycker jag att DU ska ta till dig. Innan det är för sent så anser jag att alla människor borde vakna! Och Satan är så glad, för ju fler han kan söva, desto fler går fel väg.

Jesus säger: ”Jag är A och Ö, början och slutet, den förste och den siste.”  /Joh Upp kap 22:13

Och:    vad är det ni söker i kategori 1002? Den ligger  inte kvar där, utan är på kategori 81, under profetiska budskap./M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.