Bibeln. Guds inspirerade…/Tid?

anihearts.gif

 

Tror ni att vi kommer att ha väldigt mycket tid på oss att plocka isär Guds Ord, och /eller att inte bry oss om det? Eller tror ni att vi har all tid i världen att söka stipendier och gå på bibelskolor?Jag tror tiden är kort. Den värld vi har idag ropar efter fred, frid, lättnad, barmhärtighet, nåd. Den ende som kan ge oss lättnad och nåd är Gud själv. Den ende som kan ge människan ett fredsrike är Gud själv.

Om vi läser i Daniels bok och i Uppenbarelseboken och i Matteus och i Hebréerbrevet och… JA i hela Bibeln kan vi hitta profetior och vi kan kanske börja förstå vem det är som är Herre. Om denna tidens människor kunde ta ett beslut om att söka Gud och sedan bestämma sig för att hålla fast vid honom och hans ord, så skulle det verkligen bli väckelse och en annan ordning. Väckelse blir det då Guds Ord får falla ner i stenhjärtan, och väckelse blir det då man predikar Guds Ord som det står, utan en massa omsvängningar och förskönanden. När Guds Ord får komma till människorna och frälsningen blir en verklighet i människor, då kommer det att gå fort, (läs: då kommer det att bli annorlunda i samhället).

Och när sedan människor fattar att de går fel i kyrkorna och samfunden, DÅ kommer det att braka loss, med TRO.Då människor fattar att det kanske inte är predikanten som alltid predikar Guds Ord som det ska predikas,inte altid har predikenten eller pastorn rätt, då kommer människor att söka en ÄKTA LEVANDE GUD som har ett ÄKTA evangelium att visa oss.

Hur mycket folk än försöker att inte bry sig om Gud och tro att de själva kan ändra allt till det goda, så bedrar de sig, För Gud har sagt, och Gud har redan bestämt hur han ska göra och varför. DET kan INGEN människa Ändra på. OCH Han har sagt att den enda vägen till frälsning är genom JESUS. SÅ vad gnäller man för? Man måste ju förstå att det finns en sanning som överträffar alla andra s k “sanningar.”

Är DU beredd att lyssna till sanningarna som Jesus vill säga dig?

                                        anihearts.gif

Rätta och rättfärdiga är hans domar. Upp.19:2.

Apg. 17:11. /Vi kan fortfarande göra som de gjorde i Beroia, då Paulus och Silas kom för att predika. Människor granskade skrifterna för att veta att de blev lärda rätt om vad Gud sade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.