Gud i samhället / En ny världsordning?

ist2_2701041_love_bible_scripture2.jpg  Kärlek….. 

*En sak jag undrar, bland aallt annat jag funderar och ber över är politikernas svador, om bl a “bättre tider”. De säger vi ska konsumera oss ur krisen! Med vilka pengar då? Hur har de sjuka det? Är de välbeställda? Nej.

*…. NLP är toppolitikernas sätt och teknik att förföra människor. Inte helt nytt på fronten att bedra, men högst aktuellt idag. NLP: Upprepa en åsikt eller något du tror du kan lova- tillräckligt många gånger, och ett helt folk kan följa dig/politiker.

*NLP står för: Neuro-Linguistic-Programmering. Låter det trevligt? Nej, inte om man vet hur det används.

*När du får höra nyhetsmedia spy ut sina osanningar så gör det ofta det med NLP som grund. Detta är en hypnotisk teknik, som , många av politikerna använder. Barack Obama använder denna metod mfl. USA har kommit in i en ekonomiskt svår kris och nu ska de vända om och få det bättre…. ….. EN Ny Världsordning?

*Hitler använde denna metod, och han fick oerhört många människor med sig. Hopp och förändring,, jotack, vad hände?

* Det finns så mycket bluff och så mycket den vanlige svensken inte vet.. v a d som pågår bakom kulisserna. DAGS ATT VAKNA SVENSKA FOLK? /maria

Gode Gud, lär oss att ännu mer se din vilja i våra liv, utrusta oss! Lossa våra tungors band och ge oss fler tillfällen att säga sanningar, dina sanningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.