Gud har en plan med ditt liv

  jesluvsu1.jpg

Man kan behöva tröstas då man har svårigheter. De flesta som möter nedbrutna eller sårade och sargade människor, försöker göra just detta: Trösta.

Men det finns situationer där bara Gud kan komma med den “rätta” trösten. Bara han kan ge fullständig läkedom. Det kan ju finnas en sådan bottenlös förtvivlan dit inga mänskliga resurser räcker.

Därför: Är man en kristen och vet att lita på och förtrösta på Gud och den helige Ande i allt, då kan man gå igenom vad som helst och veta att man överlever.  Den kristna tron är inte en religion, utan en ERFARENHET av Jesus Kristus. Man har upplevt den nya födelsen och fötts av Gud.

För den som inte är frälst är detta nästan omöjligt att förstå med vanlig intelligens/Förnuft/klokhet, men det finns något som heter att hjärtat vet att Jesus Kristus lever idag, och vill hela oss, hjälpa oss, frälsa oss. Kunskapen om Jesus Kristus är det den helige Ande som ger oss.

“Sannerligen, jag säger dig: “Den som inte blir född på nytt kan inte se Guds rike.”  /Jesus svar till Nikodemus fråga om frälsning. Joh 3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.