Framtiden och väckelsen/Sänd mig!

 fleurs_2294.gif

http://www.youtube.com/watch?v=96-U_E9Z1C4&feature=related   

 SÄND MIG

Hej på er! Ja det är ju väldigt vad mycket musik och sång det finns här nu då på denna sidan (och nu kommer min “älsklingssång”) …men det gör det ju för att du skall ta till dig glädjen och budskapet.Nu kommer det en fråga riktad till dig: VILL du vara Guds sändebud ut över världen? I denna sången som du får länken till handlar det om att bli sänd ut i väckelsen, vill DU bli det?

Jag vill det, vår familj vill det. För att titta på vad texten säger går vi till Jesaja 6:8, där Gud frågar VEM han skall sända att sprida hans ord…(Ja jag har tagit med detta tidigare..) Jesaja svarade att han ville gå: SÄND MIG!

Jesaja såg sin egen synd och oförmåga att nå upp till Guds krav på helighet, och så gör väl vi med, men vi har i hjärtat ett önskan och en längtan. Jesajas längtan blev ett gensvar till Gud.

Han överlämnade hela sitt jag till Gud. Det är så vi alla bör göra, för Gud behöver medarbetare, skörden är stor. Men vem ska ta hand om skörden då? det vill säga alla de människomassor som vill lära känna Gud, och lämna sina liv till Jesus? Jesaja visste att det skulle bli tufft och därför blev han av Gud vidrörd av glödande kol, för att han skulle kunna utföra den uppgift Gud hade åt honom. Var och en som vill bli använd måste bekänna sina synder, bli renad av Gud och helhjärtat överlämna sig till honom. Guds reningsbad kan vara smärtsamt, men det är en nödvändighet att gå igenom det för att kunna representera Gud, till människorna.

*Herre, hur länge dröjer det tills de är beredda att lyssna? frågade jag. Han svarade: ” Det kommer inte att ske förrän deras städer ligger i ruiner utan överlevande, fälten är  skövlade och alla har blivit bortförda som slavar till avlägsna länder, och hela Israel ligger övergivet!” /Jes 6:11-12

Så var det då, och man kan undra HUR länge det ska dröja förrän svenska folket vaknar? Skall det bli en förödelse innan man fattar att man behöver Gud?

  th_blessyou-1.jpg 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.