Förväntan på vad Jesus../Glädje

 

Det är gott att tacka Herren. I alla livets omständigheter så KAN vi faktiskt Tacka Herren. Det kan vara svårt i bland i livet, det finns jobbiga stunder, det kan jag verkligen hålla med om, MEN i allt det som händer ÄR han ju Med oss.

Jesus älskar oss och han har glömt våra misstag, han har sonat vår synd. Han vet att vi är på väg till himmelen. Halleluja, en dag får vi möta honom!

En sång: *Konungars Konung, Herrarnas Herre! Det är min Jesus kär.Honom jag prisar, Honom jag ärar, Allting för mig han är. Ty han har segrat över det onda,När han på korset dog, Och han har makten, makten att frälsa, den som på honom tror. Och han har makten, makten att frälsa, den som på honom tror.

Konungars Konung, Herrarnas Herre, full utav kärlek är,Makten i himlen, Makten på jorden,Han i sin hand nu bär. Sjuka får hälsa, Trötta får vila, Ödmjuka ger han Nåd, Namnet i himlen, eviga glädjen somliga honom får.

Konungars Konung, Herrarnas Herre, sitter på himlens tron,Väntar på dagen då han ska komma hit till vår arma jord. Hämta sin skara hem till sin himmel där de för evigt ska bo, O vilken glädje, O vilken trygghet, Att få på Jesus tro. O vilken glädje O vilken trygghet, Att få på Jesus tro.* /Svenne & Gunnar.

…Och vi, som blivit döpta till gemenskap med Kristus, tillhör honom. Gal 3:27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.