Förväntan… /då sker det under..

 

 

Förväntan; i kärlek

När man känner kärleken från Gud strömma till sig, och man vet att man är älskad av honom, då är det enkelt att känna förväntan på varje dag som kommer och slår upp sina fönster…

När man vet att man faktiskt kan uträtta något för Gud för att man verkligen vill tjäna honom av hela sitt hjärta, då är det enkelt att be en bön varje morgon om att få bli ledd av hans hand.

När man vet att man faktiskt kan åstadkomma något, med små medel och mycket kärlek, då är det enkelt att leva.

När man vet att man är värdefull och älskad behöver man inte känna missmod och tårar behöver inte rinna för att man kanske känner sig misslyckad.

När man vet att man har allt i Jesus, då är det enkelt att prisa och lovsjunga honom, den Högste.

När man vet att man kan står rakryggad och stark i hans namn, då sker det under.

Du som inte vet vem han är men som kommer in här på sidan och läser, stilla dig en stund här och titta dig runt i kategorier och annat, ta med dig det du vill, du får gärna skriva en hälsning i gästboken till mig. Vill du kopiera en dikt så skriv mig en rad först.

Jag önskar att du skall få samma sorts trygghet och ro som jag fått, ett nytt liv som verkligen tar dig till lättnadens och kärlekens hamn.

En förväntan finns alltid hos mig; varje dag, varje stund väntar jag något nytt… Jag vet att det finns, jag känner hans kärlek.

/M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.