Försäkringskassan ???/ Svag, men stark i Gud

  foto Maria

http://www.jo.se/JOAnmalan.pdf   DENNA länk är den du skall använda då du har klagomål på t ex Försäkringskassans handlande i ngt ärende, eller annan myndighet.

Jag har skickat en anmälan till JO ang mitt eget ärende och jag hoppas att de tar den på mycket stort allvar och undersöker felaktigheterna som begåtts, jag har inget att förlora och Gud är mitt vittne på vad som hänt de senaste åren.

Det har varit mycket svårt och många tårar har jag gråtit under den tiden, men jag är stark fast jag är svag. Att gå med Gud betyder att vi får av hans styrka, hans glädje, hans kunskap, och ingen, nej ingen, kan knäcka den som tror. 

*I fullkomlig kärlek finns det inte plats för ångest eller rädsla. De drivs undan av kärleken. Om vi fortfarande är rädda och osäkra har vi inte fullt förtroende  för den som älskar.* Detta bibelord läser du i 1 Joh brev 4:18.

TACK för alla besök här på sidan, de gör mig glad. Välkommen hit…..

Kram f Maria  P.S Någon-några hittar denna min sidadress på Facebook, men jag är INTE medlem där så detta fattar jag inte! HUR kan det komma sig? Kommentar till det?  D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.